martes, 23 de diciembre de 2014

Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat í # 14 Tocs de llengua

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 14
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dilluns, 22 de desembre de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • En català, també és de llei
  • Fons audiovisual
  • Informe de política lingüística 2013
 

:: Vacances de Nadal plenes de cinema en català

Cinema en català
.

Durant el període de Nadal s'estrenen tres pel·lícules en català: Fred al juliol, en versió original subtitulada al català, i dues pel·lícules per a públic infantil i familiar, Bob Esponja 2 iPaddington, en versió doblada al català.

El 30 de desembre arriba Fred al juliol, una pel·lícula de suspens ambientada a Texas els anys 80. Un home irromp en una casa i el pare de família, Richard, no dubta a disparar-li en defensa pròpia. Convertit en un heroi local, quan sembla que el cas ja s'ha tancat, apareix el pare del lladre assassinat disposat a venjar-se de l'assassí del seu fill.
 
El dia de Reis s'estrena Bob Esponja 2, la segona part de la versió cinematogràfica de la famosa sèrie televisiva. Aquest cop, Bob Esponja i els seus amics han de trobar la pàgina d'un llibre màgic que ha robat un pirata. Per aconseguir-ho han de sortir de l'aigua i transformar-se.
 
El 6 de gener també s'estrena Paddington, una comèdia familiar protagonitzada per un jove ós peruà que, mogut per la seva passió per tot el que és britànic, decideix anar a Londres. Perdut a la gran ciutat, tindrà la sort de trobar la família Brown, que l'acollirà durant una temporada. La tranquil·litat s'acaba quan coneix una taxidermista (Nicole Kidman) a qui li encantaria exhibir el nostre ós protagonista en un museu.
 
Durant les vacances nadalenques continuarà la projecció d'altres films ja estrenats en català com Stand by me DoraemonBig Hero 6 i les pel·lícules del cicle infantil Pack Màgic de Nadal.
 
Consulteu la cartellera de cinema en català a www.gencat.cat/llengua/cinema.
 
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt
Amunt

No hay comentarios: