martes, 22 de diciembre de 2015

# 43 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 43
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Divendres, 18 de desembre de 2015Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • CINC. Cinema Infantil en Català
  • VOSCbd
  • Mapa de centres per a l'aprenentatge del basc, el gallec i el català
 

:: 'Star Wars. El despertar de la força' s'estrena divendres en català a 30 sales de cinema

Star Wars. El despertar de la força

El film Star Wars. El despertar de la força, s'estrena en català aquest divendres, 18 de desembre, a 30 sales. La pel·lícula ha estat doblada amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
L'esperada estrena del VII episodi de la saga deLa Guerra de les Galàxies s'estrena 30 anys després del VI episodi. El film, dirigit en aquesta ocasió per J.J. Abrams, combina la presència dels actors veterans de la sèrie, Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill, amb les noves cares de John Boyega, Daisy Ridley.
 
L'acció té lloc 30 anys després de la batalla d'Endor. La destrucció de l'Estrella de la mort no va implicar la fi de l'imperi. Un misteriós guerrer, Kylo Ren, persegueix els rebels per tota la galàxia. Una recollidora de ferralla, unstormtrooper que ha desertat i un petit droide es troben i comencen un viatge per trobar Luke Skywalker, el jedi més poderós de la galàxia.
 
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt

No hay comentarios: