martes, 29 de diciembre de 2015

# 44 Tocs de llengua Departament de Cultura

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 44
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dimecres, 23 de desembre de 2015Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • CINC. Cinema Infantil en Català
  • VOSCbd
  • Mapa de centres per a l'aprenentatge del basc, el gallec i el català
 

:: 29.000 obres i 145.000 articles sobre llengua a un clic

Centre de Documentació

El Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística millora l'accés en línia
 
El Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística estrena nou espai web, amb un accés més fàcil i intuïtiu als productes i serveis que ofereix, molts dels quals s'hi poden consultar directament. S'hi poden trobar 29.000 referències de llibres, documents electrònics, documents inèdits, buidatges d'obres multiautoria i articles de revista; 400 capçaleres de revista, 536 pel·lícules i documentals i 145.000 notícies i articles periodístics sobre el català que daten entre 1982 i l'actualitat.
 
El nou web ofereix també accés a les publicacions de la DGPL: informació d'actualitat i suport als professionals de la llengua, criteris lingüístics, materials per al suport de l'aprenentatge de llengües i l'acolliment lingüístic, etc. També millora l'accés a les bibliografies selectives sobre temes monogràfics i als butlletins mensuals de noves adquisicions, que el Centre confecciona periòdicament.
 
Des del web mateix, les persones interessades es poden subscriure a sistemes d'alerta tant de novetats bibliogràfiques com de sumaris de revistes i seguir de prop les activitats que s'hi organitzen.
 
El Centre de Documentació està especialitzat en sociolingüística, política i planificació lingüístiques, lingüística aplicada, ensenyament i didàctica de la llengua, dret lingüístic, geografia i antropologia lingüístiques i política, cultura, societat i economia en relació amb la llengua. Forma part de la xarxa de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG) i el seu fons també és consultable al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC).
 
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt
Amunt

No hay comentarios: