martes, 5 de abril de 2016

# 54 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

# 54
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística

ISSN: 2385-3786
DL B 15832-2014
capçalera butlletí Tocs de llengua
Dilluns, 04 d'abril de 2016Imprimeix | Butlletins anteriors

Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.

  • Cinema en català
  • El català en xifres
  • Per Sant Jordi, clava-la amb l'Optimot!

:: Acte de lliurament dels premis Pompeu Fabra 2016

Pompeu Fabra
El proper 12 d’abril tindrà lloc la VI edició del lliurament dels Premis Pompeu Fabra, que s'atorguen a persones, entitats, empreses o organitzacions que hagin contribuït a l'impuls i la projecció de la llengua catalana. El conseller de Cultura, Santi Vila, presidirà aquest acte, en què participarà la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. El lliurament dels premis serà a les 18.30 hores a l’auditori del Palau de la Generalitat.
Els premis porten el nom de Pompeu Fabra (1868-1948), gramàtic i lexicògraf que va dedicar la seva vida a l’estudi del català i a la difusió de la correcció de la llengua, ja que la seva figura i el seu treball han estat essencials per fixar el català contemporani.
Actualment els premis es concedeixen en les sis categories següents: comunicació i noves tecnologies; àmbit socioeconòmic; projecció i difusió de la llengua catalana; trajectòria professional, científica o cívica; incorporació a la comunitat lingüística catalana i, finalment, voluntariat lingüístic.
El guardó consisteix en un bust de bronze, obra de l’escultor Manuel Cusachs.
Les persones interessades a assistir a l'acte han de sol·licitar una invitació a l'adreça protocol.cultura@gencat.cat.
Premis Pompeu Fabra
Amunt

:: Altres notícies d’interès

No hay comentarios: