lunes, 11 de abril de 2016

# 56 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

# 56
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística

ISSN: 2385-3786
DL B 15832-2014
capçalera butlletí Tocs de llengua
Divendres, 08 d'abril de 2016Imprimeix | Butlletins anteriors

Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.

  • Subvencions per al foment de la llengua catalana
  • Cinema en català
  • El català en xifres

:: L'Anglo-Catalan Society, Jordi Carbonell, Casa Ametller, Softcatalà, Liz Castro i Punt de Referència, guanyadors del premis Pompeu Fabra 2016

Guanyadors dels premis Pompeu Fabra

L’Anglo-Catalan Society, Jordi Carbonell i de Ballester, Casa Ametller, Softcatalà, Liz Castro i Punt de Referència - Projecte d’extutelats són els guanyadors dels VI Premis Pompeu Fabra, impulsats per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

El lliurament d’aquesta edició dels Premis Pompeu Fabra tindrà lloc el pròxim dimarts, 12 d’abril, a les 18.30 h, a l’Auditori del Palau de la Generalitat, en un acte presidit pel conseller de Cultura, Santi Vila, en el qual també participarà la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. L’acte serà conduït pel periodista Xavier Coral i hi haurà una petita actuació dedicada a l’Any Llull, a càrrec d’Àngels Bassas, actriu, i d’Anna Comellas, violoncelista.

El conseller de Cultura, Santi Vila, presideix el jurat dels premis, integrat per la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joandomènec Ros; el director de l’Institut Ramon Llull, representat en aquesta edició per Josep Anton Fernández; el gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística, Josep Madorell; el president del Consell General de Cambres de Catalunya, representat en aquesta edició per Jaume Fàbrega; el president de la Xarxa Vives d’Universitats i la subdirectora general de Política Lingüística, Marta Xirinachs, com a secretària.  
 
Els Premis Pompeu Fabra es van instituir l’any 2008 amb l’objectiu de reconèixer les aportacions al foment de l’ús de la llengua catalana de persones, entitats, empreses o organitzacions.

Amunt

:: Altres notícies d’interès

No hay comentarios: