viernes, 24 de febrero de 2017

El pianista sirià-palestí Aeham Ahmad reivindica a Catalunya la solidaritat amb els refugiats a través de la música

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix per correu

El pianista sirià-palestí Aeham Ahmad reivindica a Catalunya la solidaritat amb els refugiats a través de la música

L’Associació Catalana per la Pau i el Concurs Internacional de Música Maria Canals (MCB) han organitzat per al proper 2 de març una actuació del pianista sirià-palestí Aeham Ahmad amb un piano de gran cua a la plaça del Rei de Barcelona. En el mateix espai i a les 11 hores, el músic català Jordi Savall llegirà un manifest conjunt signat pel MCB i l’ACP per reivindicar la pràctica musical com a llenguatge universal que trenca barreres i apropa les persones de tots els orígens i indrets.
Nascut a Damasc l’any 1988, Aeham Ahmad va donar-se a conèixer fa uns anys a través de les xarxes socials en vídeos on se’l podia veure tocant el seu vell piano enmig dels carrers buits i els edificis derruïts del camp de refugiats de Yarmouk, a pocs quilòmetres de la capital siriana.
Segueix llegint a la web www.acpau.org >>>

Dos concerts solidaris a Barcelona
i Sant Boi de Llobregat

Concert solidari d' Aeham Ahmad, "el pianista del camp de refugiats de Yarmouk"
Durant la seva visita a Catalunya, el pianista sirià-palestí Aeham Ahmad oferirà dues actuacions de caràcter solidari. La primera, el dia 3 de març a les 19.30h a l'Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, que comptarà amb la col·laboració del grup Cordes del món. La segona, el dia 5 de març a les 12.00 hores a l’Escola de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat.
Tots dos concerts són d’entrada lliure i els assistents hi podran aportar un donatiu voluntari. Tota la recaptació anirà destinada a incrementar el fons assignat a la Campanya d’acció humanitària amb les persones refugiades a Jordània i el Líban.
Segueix llegint a la web www.acpau.org >>>

Campanya d’acció humanitària
amb les persones refugiades

Totes les actuacions d’Aeham Ahmad s’enmarquen en la Campanya d’acció humanitària amb les persones refugiades a Jordània i el Líban engegada fa uns mesos des de l’ACP i en la qual hi col·laboren la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO i l’Associació Catalunya-Líban, amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i de diferents ajuntaments catalans.
Les accions que s’hi estan executant son l’abastiment d’aliments bàsics a famílies palestines que han hagut de fugir de Síria als camps de Rashidieh i Burj Shemali; l’adequació d’un centre de salut a la regió d’Akkar, al sud del Líban, i l’obertura i posada en funcionament de dos centres d’acompanyament a les dones víctimes de violència a Mafraq i Irbid, dues ciutats del nord de Jordània frontereres amb Síria.
Segueix llegint a la web www.acpau.org >>>
Qui som? 

L’Associació Catalana per la Pau és una organització compromesa en la transformació de les condicions de vida de les poblacions més desafavorides i en l’assoliment d’estructures socials més justes, la plena expressió dels drets individuals i col·lectius i l’eradicació de la pobresa.

Les nostres prioritats
  • El suport a l'agricultura familiar local
  • La defensa dels drets humans i dels drets de les dones
  • L'acció humanitària i d'emergència
Per conèixer millor les nostres activitats: www.acpau.org 
ACP - Via Laietana, 16, 1er pis - 08003 Barcelona - Tel. 933 188 444
Associació Catalana per la Pau
Via Laietana, 16, 1er pis –
BarcelonaBarcelona 08003
Spain

Add us to your address book

No hay comentarios: