martes, 14 de febrero de 2017

ticsalut.cat/actualitat/flashticsalut/45/98

FlashTicSalut

Dona't d'alta al butlletí Flash TicSalut
13 DE FEBRER, 2017

#98

Tots els números

Healthio 2017, la gran trobada de pacients, innovació i sistemes de salut

Els dies 3, 4 i 5 de maig tindrà lloc a Barcelona la gran trobada de la innovació sanitària que, organitzada per Fira de Barcelona, intentarà congregar a milers de pacients, professionals, innovadors i emprenedors del sistema sanitari amb l’objectiu de crear un esdeveniment inèdit: Healthio.

Qüestionari pilot als Responsables Assistencials (RA), novetat a l'enquesta Mapa de Tendències

L'enquesta de tendències en TIC i Salut a Catalunya dóna un pas més enllà de l'opinió estrictament tecnològica i prova de copsar també la visió dels Responsables Assistencials (RA) dels centres proveïdors SISCAT.

Among Doctors, la plataforma europea per a metges, inclou ara també ofertes de treball

Les institucions sanitàries poden publicar a partir d’ara noves ofertes de treball a la xarxa, que compta ja amb prop de 2.500 metges de diversos països europeus.

Informe Big Data Technologies in Healthcare: Necessitats, oportunitats i reptes al sector salut

L’informe Big Data Technologies in Healthcare, elaborat per BDVA, analitza les necessitats, oportunitats i reptes als quals s’enfronta el sector salut.

Repte: Com poden les noves tecnologies ajudar a promocionar estils de vida saludable?

L'Hospital Universitario Cruces busca una solució tecnològica d'Indústria 4.0 per a promocionar estils de vida saludables sota el repte: COM PODEN LES NOVES TECNOLOGIES AJUDAR A PROMOCIONAR ESTILS DE VIDA SALUDABLE?

Entrevista

"There are plenty of mHealth program in their early phase of their development in many areas of Medicine. m-Resist is one of the most innovative and complex application on the field"
Dr. Zsolt Unoka: "m-RESIST will become a step forward in improving and optimizing the clinical decision process"
La setmana passada (6-8 de Febrer) va celebrar-se la 5ª Assemblea General del projecte europeu m-Resist a Budapest (Hongria). L’objectiu d’aquesta trobada va ser avaluar l’estat actual del projecte, i definir l’agenda de l’últim any del mateix, tot establint les bases que permetran consolidar resultats i construir la versió final de la plataforma de serveis m-Resist per pacients amb esquizofrènia resistent, els seus cuidadors i els professionals sanitaris. En aquest punt, vam entrevistar al Dr. Zsolt Unoka, psiquiatra i psicoterapeuta cognitiu-conductual amb dilatada experiència en el desenvolupament, l'adaptació i les escales d'avaluació psiquiàtrica, qüestionaris i adaptació de nous mètodes psicoterapèutics, que ens va ampliar detalls sobre el projecte.

Estàndards i Interoperabilitat

Finalitzat el Kick off del projecte Trillium Bridge II
El passat 7 de febrer de 2017 es va realitzar, a Brussel·les, la reunió d’inici del projecte de cooperació Trillium Bridge II entre Europa i els Estats Units. 

No hay comentarios: