viernes, 16 de junio de 2017

InfoACSA Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària Departament de Salut Maig 2017 #138

InfoACSA
Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Departament de Salut
Maig 2017 #138
Avaluació de riscs del consum de panga
Segons opinió del Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària, el consum de panga és segur en el marc d’una dieta variada i equilibrada.
Llegiu-ne més

Lluita contra el malbaratament d’aliments

 
shadow bottom
Segona nevera solidària a Catalunya
S’inaugura la seva segona nevera solidària contra el malbaratament alimentari, oberta 24 hores.
Llegiu-ne més

Publicacions

 
La cadena alimentària
Infografia. La cadena alimentària és el conjunt de fases o etapes necessàries per a l’obtenció d’aliments des de la seva producció primària fins al consum.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Els hidrocarburs d’olis minerals
Butlletí acsabrief març-abril 2017, número 2.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
shadow bottom

RASFF

 
Alerta per a al·lèrgics o intolerants als sulfits
Retirada del mercat de galetes ecològiques per presència de sulfits no declarats en l’etiquetatge.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recepta

 
Won-ton al vapor farcit
Recepta per a intolerants al gluten.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Agenda

ACSA Respon Baixa Butlletins anteriors Avís legal
logo

No hay comentarios: