jueves, 22 de junio de 2017

Tocs de llengua Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística Juny 2017 #100

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juny 2017 #100
:: Avui fem 100 Tocs!
Amb aquest Tocs volem compartir i celebrar que ja hem fet 100 Tocs de llengua, el butlletí d’actualitat de la Direcció General de Política Lingüística.
El primer Tocs va néixer el 26 de juny de 2014, amb la notícia "Principals resultats de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població 2013", i llavors es va adreçar a 4.941 subscriptors. El vam encapçalar amb la frase "Tocs de llengua és a partir d’avui el butlletí de la Direcció General de Política Lingüística per fer-vos arribar notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la DGPL". El butlletí iniciava així una nova etapa de comunicació amb els lectors interessats en la llengua catalana.
L’objectiu era posar en marxa una eina que recollís el testimoni de Flaixos d’actualitat, però des d’una perspectiva comunicativa ben diferent. La novetat: que cada Tocs focalitzés una informació de molta actualitat de la Direcció General, acompanyada de breus notes d’interès. Vam apostar per l'agilitat i la simplicitat per tal que la notícia principal i les notes us conduïssin cap al portal Llengua catalana, és a dir l’espai on podem oferir continguts de llengua catalana de més profunditat.
Les activitats de la Direcció General com ara jornades o presentacions, novetats de cinema en català, convocatòries de proves, actes de foment o promoció, noves publicacions, etc. han anat configurant aquests 100 números. A banda dels continguts, Tocs també ha evolucionat gràficament: utilizant l’eina de gestió web de la Generalitat, ara és visualment més modern i té la capacitat d’adaptar-se als diferents dispositius d'accés (mòbils, tauletes, etc.).
Avui, podem dir que ja hem fet 100 Tocs; i també que sou més de 6.600 subscriptors, nombre que creix amb cada enviament. Sens dubte, és un bon senyal. Gràcies per la vostra acollida i fins el Tocs 101!
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014

No hay comentarios: