viernes, 31 de enero de 2014

# 172
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 30 de gener de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
  • Commemoració del Tricentenari dels fets de 1714
 

:: No t'ho perdis!

Es busquen joves amb talent
En un context laboral extremadament competitiu, l’experiència i l’aprenentatge internacionals sumen punts a l’hora de buscar feina. Què et semblaria fer pràctiques en gestió empresarial i comerç internacional a ciutats com Berlín, Mont-real, Buenos Aires, Istanbul o fins i tot Pequín? Cal que tinguis fins a 25 anys, una titulació universitària superior i un bon nivell d’anglès. I pots presentar la teva candidatura fins al 17 de febrer. T’ho expliquem amb més detall.
Amunt
 

:: Actualitat

Violència masclista: la mirada jove
D’opinions, consells i discursos n’hem sentit molt sovint per part de persones diverses (polítiques, professionals, especialistes, tècniques), però aquest vídeo va més enllà perquè aporta una perspectiva nova. Són elles i ells els qui en parlen en primera persona, tot aportant la seva visió sobre la violència masclista que, tot i semblar superada entre les noves generacions, continua afectant les dones. També les adolescents i joves.
Amunt
 

:: Propostes

ENTRE TU I JO. Puc tenir un trastorn alimentari?
Hi ha molta gent que pateix un trastorn alimentari, però no ho sap o no ho vol acceptar. El fet és que, d’uns anys ençà, la nostra societat ha descobert que certes persones viuen obcecades amb el seu cos. Tant si és per la pressió social com si és per les idees que circulen en els mitjans de comunicació, l’atenció a l’estètica física es ven com a sinònim de felicitat i d’èxit social. I aquí és quan parlem de trastorn, quan la preocupació pel físic esdevé una obsessió. N’estàs al cas? Coneixes algú amb aquest perfil? Sospites que podries ser tu?
I TU, QUÈ EN PENSES? Facebook ja no “mola”?
El gegant que va néixer gairebé com un joc, un divertiment i va marcar un abans i un després a Internet amb la irrupció i la consolidació del web més social està perdent usuaris. Quelcom passa amb Facebook i els joves hi teniu molt a veure.
QUEDEM els dimecres al cinema
El poder adquisitiu dels joves o el pressupost de les famílies amb fills en l’actual conjuntura socioeconòmica que obliga a establir prioritats ha buidat de forma alarmant les sales de Catalunya fins al punt d’obligar al tancament d’algunes d’elles. Ara, amb la campanya “Dimecres al cinema” ja no tens excusa per tornar a gaudir d’una de les teves aficions favorites: el cinema.
SABIES QUE... Què és un hipster? Potser ho ets tu...
Fruit de la necessitat d’expressar-se, de rebel·lar-se, de voler ser diferents, molts grups de joves creen moviments i subcultures que els identifiquen: “mod”, “beatnik”, “hippy”, “punk” o “grunge” en són alguns exemples. Actualment però, la subcultura de més rabiosa actualitat és el moviment “hipster”.
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: