|
|
Retirada del mercat de pa de blat serraí per presència de gluten
Mitjançant el Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’informació (SCIRI), s’ha comunicat la retirada del mercat dels següents productes per presència de gluten, quan a l’etiqueta es presentaven com productes sense gluten.
|
|
|
Consell de seguretat alimentària: No consumiu cap producte si ha superat la data de caducitat
|
|
|
L'EFSA finalitza la reavaluació completa de l'aspartam i conclou que és segur en els nivells d'exposició actuals
L’aspartam i els seus productes de degradació són segurs per al consum humà en els nivells d'exposició actuals i es confirma la ingesta diària admissible (IDA) ja establerta.
|
|
|
Informe SAM 2012
Aquest estudi analitza anualment la cobertura periodística dels temes relacionats amb la seguretat alimentària, per tal de reflexionar sobre la informació que en aquest àmbit arriba a la ciutadania i contribuir a la seva millora.
|
Micotoxina deoxinivalenol
Nou capítol del document Micotoxines. Estudi de dieta total a Catalunya, 2008.
|
|
|
Avaluació dels riscos acumulatius
Butlletí acsa brief de novembre/desembre (PDF, 223 kB)
|
|
|
Documentació de la jornada de presentació de l'informe SAM 2012
Presentació de l'Informe SAM 2012 i debat sobre el tema "Malbaratament i demanda creixent d’aliments: com resoldre la paradoxa?"
|
VIII jornada de Seguretat Alimentària i Administracions Locals: La formació, clau per garantir la seguretat dels aliments
La jornada d'aquest any s'ha centrat en la formació i la capacitació dels treballadors del sector de venda al detall i de la restauració, eines fonamentals per garantir la seguretat dels aliments.
|
|
|
Flam de torró sense llet i sense gluten
|
|
|
Al desembre: escarola
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario