jueves, 16 de marzo de 2017

15 de març.2017 #99 Tic Salut.cat

FlashTicSalut

Dona't d'alta al butlletí Flash TicSalut
15 DE MARÇ, 2017

#99

Tots els números

mConnectathon TicSalut: Building interoperability of ICT environment

Del 3 al 5 de maig 2017, la Fundació TicSalut (Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya) organitzarà, amb la col·laboració de IN2, el primer mConnectathon de l'entorn TIC, salut i social en el marc de Healthio, el saló en innovació en salut que estrena primera edició aquest 2017 a Barcelona.

Co-creació de l'enquesta Mapa de Tendències adreçada als Responsables Assistencials

El passat mes de Novembre, en el marc de l’estudi Mapa de Tendències, la Fundació TicSalut estrenava l’enquesta pilot adreçada als Responsables Assistencials de les entitats proveïdores del SISCAT. TicSalut ha valorat molt positivament l’interès, respostes i valor afegit dels resultats de l'estudi. És per això que convida a tots aquells Responsables Assistencials interessats a participar, el proper 29 de març, a la co-creació de la versió 2017 del qüestionari.

Completada la revisió de lliurables del projecte RACSEL

El passat 1 de març va tenir lloc, a Sitges, una reunió de treball amb el Comitè Tècnic Regional del projecte RACSEL (Red Americana de Cooperación sobre Salud Electrónica), per definir el marc legal, els estàndards i l’arquitectura de referència per a la implantació de la Història Clínica Electrònica (HCE) a Sud-amèrica.

Les especialitats amb major creixement a l'Observatori mHealth

A través del següent article apuntem al creixement del nombre d'apps a l’Observatori mHealth en les especialitats de Cardiologia, Medicina Familiar i Comunitària, Salut i esport i Salut Pública / Epidemiologia / Prevenció, així com també ens fem ressò d'una notícia publicada al Diari ARA sobre l’ús dels wearables i el decreixement de les seves vendes durant l'any 2016.

Conclusions i fase de tancament del projecte Decipher

El passat 1 de març la Fundació TicSalut va participar a la jornada de clausura del projecte DECIPHER. La jornada, que va tenir lloc al Palau Robert de Barcelona, va servir per presentar els principals resultats i experiències del projecte i va generar entre els assistents un debat informat sobre la rellevància dels processos de compra pública pre-comercial en el marc de la salut.

Estàndards i Interoperabilitat

Publicada la 7a edició de l’extensió catalana de SNOMED CT
L’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat (OFSTI) de la Fundació TicSalut ha publicat la 7a versió de l’extensió catalana de SNOMED CT, que inclou els subconjunts treballats al projecte Diccionari Clínic per iSalut a diferents dominis.
  • Enquesta de valoració de la percepció de les infermeres i infermers de Catalunya

    Et convidem a participar en l’enquesta sobre la teva percepció en front a la prescripció infermera
  • Recull fotografies Jornada 'e-Health: Visió Europea, solucions locals'

    La Comissió Europea, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Mobile World Capital Barcelona i la Fundació TicSalut vam organitzar, el passat 17 de febrer, la primera trobada conjunta a Barcelona sobre eHealth, amb l'objectiu de compartir la visió europea sobre el sector i les diferents solucions impulsades des de l'entorn local.  A la jornada es van abordar diferents aspectes d'actualitat, com són la recerca de malalties rares amb la creació de la nova xarxa 'European Reference Networks', l'accés a la informació de la pròpia salut del pacient a nivell europeu i, finalment, conèixer quines eren aquelles iniciatives impulsades des de les diferents institucions, locals i europees, per gestionar el gran volum de publicacions d'aplicacions en salut. Visualitza les 28 fotografies resultats!
  • IFC Global Private Health Conference

    Del 16 al 17 de maig 2017 - Crowne Plaza Barcelona Fira Center (Av. de Rius i Taulet, 1, 08004, Barcelona)
  • ICN 2017: Congrés del Consell Internacional d'Infermeria

    Del 27 de maig a l'1 de juny 2017 - Centre Convencions Internacional Barcelona (Plaça de Willy Brandt, 11-14, 08019 Barcelona)
  • Saló Innova Barcelona 2017

    Del 4 al 6 de maig 2017 - La Farga de l'Hospitalet (Barcelona)
  • Health 2.0 Europe 2017

    Del 3 al 5 maig - Fira Barcelona (Avinguda de la Reina Maria Cristina, 08004 - Barcelona)
  • Healthio Barcelona 2017

    Del 3 al 5 de maig 2017 - Recinte Montjuïc

No hay comentarios: