viernes, 3 de marzo de 2017

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Febrer 2017 #166

BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Febrer 2017 #166

Notícies

 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
Altres notícies
Llegiu-ne més

Novetats DIXIT

 
Dossier temàtic "Pobresa energètica"
Recull de publicacions i recursos per aprofundir sobre aquest fenomen de pobresa que, en ocasions, pot portar a les persones que la pateixen a situacions d’exclusió social. 
Llegiu-ne més
shadow bottom
Properes conferències DIXIT
Llegiu-ne més

Agenda

II Concurs de relats Marià Casadevall
DIXIT Girona, la Fundació Campus Arnau d’Escala, la Delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona organitzen la segona edició d'aquest concurs per promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social. Els relats han de tractar el tema de l’estigma i han d’estar escrits en llengua catalana.
Llegiu-ne més
4a edició del Concurs de Projectes d'Educació Social, Memorial Toni Julià
El Consejo General de Colegios Oficiales de Educadoras y Educadores Sociales, en col·laboració amb els col·legis professionals autonòmics i l'associació professional existent, convoca aquest concurs de projectes professionals on es premien els que són més interessants i innovadors.
Llegiu-ne més
Curs "La mobilitat social en temps de crisi. Anàlisi i propostes per reactivar la igualtat d'oportunitats"
El Col·legi de politòlegs i sociòlegs de Catalunya ofereix l'1 de març aquesta formació per tal d’analitzar la importància de la mobilitat social per legitimar la cohesió i la democràcia, conèixer la pauta de mobilitat i fluïdesa social abans i després de la crisi i contrastar programes i mesures promotores de la mobilitat social.
Llegiu-ne més
Jornades "#BCNvsOdi: estratègies per combatre la intolerància a les xarxes socials"
El 2 i 3 de març, l’Ajuntament de Barcelona organitza aquestes jornades per tal de contribuir a la presa de consciència pública sobre l’abast del problema del discurs de l’odi a les xarxes socials, prestant especial atenció al seu impacte en les persones i els col·lectius.
Llegiu-ne més
Procés participatiu sobre l'educació del futur "Ara és demà"
El Consell Escolar de Catalunya és l'encarregat de promoure aquest debat obert a tota la comunitat educativa amb l’objectiu de reflexionar sobre les polítiques educatives per avançar en qualitat i equitat i afavorir l’èxit de tot l’alumnat.
Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

 
Gestió del temps a les entitats socials: situació actual, reptes i dificultats: diagnosi per avançar cap a una organització eficaç, sostenible i igualitària
Informe impulsat per la xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social amb l’objectiu de conèixer la situació actual d’horaris, gestió del temps i mesures de conciliació a les entitats del tercer sector. La finalitat del projecte en el qual s’emmarca és donar impuls a noves formes d’organització del temps al tercer sector.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Manual de psicoética: ética para psicólogos y psiquiatras
Manual sobre ètica aplicada a la psicologia on es fa un primer esment a la psicoètica fonamental, per passar a desenvolupar els problemes ètics de la pràctica psicològica en general, de la pràctica psicològica clínica individual i, per últim, de la pràctica psicològica organitzacional.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
L'estigma i la discriminació en salut mental a Catalunya 2016
Investigació que analitza la discriminació que pateixen les persones amb trastorns mentals a Catalunya, duta a terme a partir de qüestionaris i d’entrevistes focals. Els resultats identifiquen aspectes relacionats amb l’estigma en els quals cal incidir per lluitar contra la discriminació d’aquest col·lectiu.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

 
Catàleg de la Xarxa d’atenció a persones sense llar
L'Ajuntament de Barcelona elabora un directori adreçat a persones sense sostre on recopila serveis i recursos prestats per les entitats i organitzacions que conformen aquesta xarxa.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2013-3871
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

No hay comentarios: