viernes, 3 de marzo de 2017

InfoJustícia Departament de Justícia Febrer 2017 #148

InfoJustícia
Departament de Justícia
Febrer 2017 #148

 
Justícia tancarà la Model abans de l'estiu d'aquest 2017
La Model té els dies comptats. La presó més antiga de Catalunya quedarà buida abans de l’estiu. Està previst que l’últim pres en surti el mes de juny. El Departament de Justícia en lliurarà les claus a l’Ajuntament aquest 2017. Vegeu-ne el vídeo.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Una iniciativa de Justícia i l'Obra Social "la Caixa" reincorpora prop de 400 reclusos al mercat laboral
Trobar feina és determinant perquè un reclús culmini amb èxit la reinserció social. La dificultat de trobar-ne, sigui per l’estigmatització o per la falta de recursos i de formació, pot conduir cap a la reincidència. És per això que el Departament de Justícia i l’Obra Social ”la Caixa” impulsen el programa Reincorpora. Vegeu-ne el vídeo.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Trobada entre els forenses de ficció de Nit i dia, de TV3, i els autèntics professionals de la Ciutat de la Justícia
Des del 16 de febrer i fins al 3 de març, David Verdaguer, Clara Segura i la resta d’actors comparteixen les instal·lacions de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses del Departament de Justícia amb els forenses de debò, que tenen la seu central a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet. Vegeu la notícia a Telenotícies vespre.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Convocatòria de proves per a l'obtenció del títol de gestor administratiu
El DOGC 7314, de 22 de febrer de 1017, va publicar la Resolució JUS/246/2017, de 9 de febrer, per la qual es convoquen les proves per obtenir el títol de gestor administratiu. Les persones que hi vulguin participar han de presentar la sol·licitud de participació, preferentment pel canal telemàtic, disponible a l'apartat Tràmits gencat. El termini finalitza el 22 de març.
Llegiu-ne més
L'expedient digital de Catalunya, un model de referència
El Departament de Justícia ha transformat 7.103 equips informàtics, un 65 % del total, per millorar l’eficàcia d’e-justicia.cat. Actualment, hi ha 153 jutjats que ja treballen amb l'expedient digital i s’estan construint mòduls per als forenses, l'àmbit penal i l’àmbit contenciós.
Llegiu-ne més
Mundó transmet a Catalá el no del Govern a l'aplicació de l’IVA a la justícia gratuïta
El conseller de Justícia, Carles Mundó, va traslladar al ministre de Justícia, Rafael Catalá, el «rebuig frontal» del Govern a la intenció del Ministeri d’Hisenda d’aplicar l’IVA a la justícia gratuïta. D’altra banda, el conseller va lamentar la manca de concreció en els compromisos de creació de nous jutjats a Catalunya.
Llegiu-ne més
Convocat un concurs per a la provisió de notaries vacants
El DOGC 7312, de 20 de febrer de 1017, va publicar la Resolució JUS/241/2017, de 10 de febrer, per la qual s'anuncia concurs per a la provisió de notaries vacants. Hi poden participar tots els notaris que compleixin els requisits que disposa l'article 94 del Reglament notarial i no estiguin afectats per les limitacions de l'article 95. La presentació de sol·licituds finalitza el 7 de març.
Llegiu-ne més

Enllaços

Contacte Alta Baixa
ISSN: 2014-2218 | Dipòsit legal: 14104-2012
Departament de Justícia

No hay comentarios: