jueves, 16 de marzo de 2017

Als Museus de Mequinensa, tenim una història per a tu

Als Museus de Mequinensa, tenim una història per a tu

Encén la teva curiositat i deixat fascinar per la història de la mítica vila de navegants i miners que va quedar enderrocada i submergida sota les aigües de l'Ebre.
Museu de la Història de Mequinensa
Mequinensa està plena de cultura i d'història. Reviu l'essènciade l'antiga vila al Museu de la Història de Mequinensa, un viatge apassionant per l'abans i el després d'una població tràgicament desapareguda sota les aigües de l'Ebre a causa de la construcció de l'embassament de Riba-roja  i redescobreix la memòria col·lectiva a través de la literatura i la pintura de l'escriptor mequinensà més universal, Jesús Moncada.
Museu de la Mina de Mequinensa
Visitar Mequinensa és també viure l'experiència única de recórrer una mina subterrània de carbó totalment accessible per tothomamb més d'un quilòmetre de galeries interiors on es pot apreciar tots els mètodes històrics d'extracció dels lignits a Mequinensa des del1850 fins a l'actualitat.
Poble Vell de Mequinensa
L'antiga Mequinensa ha recuperat diversos carrers i places del que no fa massa temps que va ser una bulliciosa vila. Ara, conviden a gaudir d'una suau passejada i reviure les històries i les tertúlies de cafè de miners i llauters, d'un passat encara molt present.
Visitar Mequinensa és descobrir un racó de món especial i singular.
A què esperes? Als Museus de Mequinensa, tenim una història per a tu.
+ info:
Museus de Mequinensa - Alberg "Camí de Sirga"
Av. María Quintana, s/n - Antic Grup Escolar María Quintana
Poble Vell de Mequinensa
50170 Mequinensa
 
Copyright © 2017 Museo Mequinenza, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

No hay comentarios: