jueves, 23 de marzo de 2017

TOP GRUPS TEATRE - Proposte abril-juny

BALLET NACIONAL DE CUBA
Grups al 20% dte.
Al Teatre Tívoli del 8 al 18 de juny

RESERVA GRUP (+20 PERSONES)
Ballet Nacional de Cuba, arriba amb “La Magia De La Danza”  interpretant les peces més famoses de: GISELLE, LA BELLA DURMIENTE, CASCANUECES, COPPÉLIA, DON QUIJOTE, EL LAGO DE LOS CISNES, SINFONÍA DE GOTTSCHALK.
El Ballet Nacional de Cuba és una de les més prestigioses companyies del món del ballet que ocupa un lloc prominent en la cultura hispanoamericana contemporània.

GALILEU
de Bertolt Brecht

Grups al 20% dte.
Al Club Capitol del 19 d'abril al 21 de maig

RESERVA GRUP (+15 PERSONES)
Galileu” es una versió per a tots els públics però també per als adolescents, una versió essencial per explicar què va descobrir aquest important científic. Una obra interpretada per gent jove i dinàmica, amb la música poètica de “Love of Lesbian“, interpretada en directe pels mateixos actors.
El descobriment cinetífic de Galileu Galilei va ser cabdal per la vida de les persones de la seva època, pel que fa als coneixements en filosofia, per la percepció del món, de l’ésser humà i el seu lloc dintre l’univers.
Direcció: Carme Portaceli
Actors: Oriol Guinart, Queralt Casasayas, Laura Aubert, Carlos Cuevas
 
 
Copyright © Top Grups S.L
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, l’informem que les seves dades estan incorporades als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials. Si ho desitja pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se per escrit a: TOP GRUPS TEATRE S.L. a l’adreça de correu electrònic lopd@topgrups.com

No hay comentarios: