martes, 21 de marzo de 2017

InfoJustícia Departament de Justícia Març 2017 #149

InfoJustícia
Departament de Justícia
Març 2017 #149

 
El Govern aprova el Projecte de llei de voluntats digitals
El Govern ha aprovat el Projecte de llei de voluntats digitals. Es tracta d’un nou marc legal que reconeix el valor patrimonial de la petjada digital i estimula la designació d’un hereu digital. Vegeu-ne el vídeo institucional o l’entrevista al conseller a Els Matins de TV3.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Ingressen els últims interns de la història de la Model
La Model de Barcelona ja no rebrà més presos preventius. Els últims van entrar-hi el 6 de març i els propers ingressaran directament al Centre Penitenciari Brians 1. Vegeu-ne la notícia als Informatius betevé i al diari Ara.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Justícia crea un equip per a l'atenció telemàtica a les víctimes de delictes
El Departament de Justícia ha creat un equip especialitzat en atenció telemàtica gratuïta a les persones que són o se senten víctimes d’un delicte. S’atendrà per telèfon o per correu electrònic en català, castellà, anglès, francès, alemany i àrab.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Justícia agruparà les tres seus judicials de Rubí en un únic edifici el 2018
El Departament de Justícia busca un edifici de lloguer per agrupar tots els jutjats de Rubí, distribuïts actualment en tres espais. El nou immoble tindrà uns 5.500 metres quadrats i doblarà la superfície que ara es destina a l’ús judicial. Vegeu-ne el vídeo de Rubí TV.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
El Ple del Parlament valida per unanimitat el decret llei per crear el Registre de grups d'interès de Catalunya
El Ple del Parlament ha validat per unanimitat el Decret llei 1/2017, del 14 de febrer, pel qual es crea i regula el Registre de grups d'interès de Catalunya. El decret transforma el Registre de grups d'interès de la Generalitat en un registre de Catalunya, de manera que els ajuntaments, els consells comarcals, les diputacions, els consorcis i les universitats públiques s'hi integrin i puguin complir la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern, aprovada pel Parlament el 2015.
Llegiu-ne més
 
El conseller Mundó celebra que el Govern espanyol faci marxa enrere amb l'aplicació de l'IVA al torn d'ofici
El conseller de Justícia celebra que el Govern espanyol hagi rectificat la intenció de gravar el torn d’ofici amb un 21 % d’IVA, perquè «no és una activitat econòmica, sinó un servei públic que garanteix un dret fonamental per a les persones sense recursos».
Llegiu-ne més
shadow bottom
Els interns del centre de justícia juvenil Can Llupià exposen una obra d'art col·lectiva a Barcelona
Barcelona acull la primera exposició col·lectiva d’art fet als centres de justícia juvenil del Departament de Justícia. Les peces les han realitzades joves dels centres educatius Can Llupià, Oriol Badia i Els Til·lers.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom

Enllaços

Contacte Alta Baixa
ISSN: 2014-2218 | Dipòsit legal: 14104-2012
Departament de Justícia

No hay comentarios: