martes, 9 de julio de 2019

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Juliol 2019 #195


BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Juliol 2019 #195

Notícies

 
L'autonomia personal i l'atenció des de la proximitat centren el segon Congrés de l'Acció Social Inclusió.cat
El conseller El Homrani anuncia en la inauguració de l'acte que Treball, Afers Socials i Famílies ultima un document de bases del futur Pla Estratègic de Serveis Socials.
Llegiu-ne més
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom

Novetats DIXIT

 
Dossier temàtic: Promoció de l'autonomia personal i atenció des de la proximitat
Amb motiu de la celebració del II Congrés de l'Acció Social Inclusió.cat, DIXIT ha preparat aquest dossier amb una selecció de documentació de referència i recursos diversos sobre aquestes temàtiques.
Llegiu-ne més
shadow bottom
DIXIT TV
Ja estan disponibles al portal DIXIT el vídeo i l'àudio d'aquestes conferències:
Esclerosi Múltiple, la malaltia de les mil cares. Entenent la malaltia i la seva relació amb els factors psicològics i socials – Laia Briones i Maria Climent
El camí de la felicitat o la felicitat del camí – Joan Manuel del Pozo
Llegiu-ne més
 
shadow bottom

Agenda

Programa Consolida't
L'objectiu d'aquesta iniciativa és promoure la consolidació, el creixement i la reinvenció del treball autònom com a eina per millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes i lluitar contra la destrucció d'ocupació autònoma. Organització: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Termini: fins l’1 d’octubre.
Llegiu-ne més
Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació
L’objectiu és dur a terme projectes de cooperació internacional o nacional i projectes innovadors que promoguin la professió d’educadora o educador social. Organització: Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya. Termini: fins el 15 de juliol.
Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

 
Pla interdepartamental de suport a les famílies (2018-2021)
Marc referencial de les polítiques familiars a Catalunya que recull els programes i les actuacions dels departaments de la Generalitat que tenen incidència en l’àmbit familiar. S’estructura en 4 eixos: cobertura de les necessitats bàsiques; suport emocional i acompanyament al cicle vital i orientació educativa i criança; prevenció i suport a les famílies amb necessitats especials; usos del temps.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Relats d'estimació, coratge i resiliència: vivències de pares i mares amb un fill/a amb discapacitat intel·lectual
Amb motiu del 25è aniversari del Consorci Sant Gregori de Girona, referent en l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, es publica aquesta obra que dona protagonisme als pares i mares d’infants i joves amb discapacitat per visibilitzar el seu esforç, dedicació i coratge. Les seves vivències i recorreguts vitals expliquen els moments, sovint difícils, en l’afrontament de la discapacitat intel·lectual i el suport dels fills i filles.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
La mentira
Àlbum il·lustrat que pot utilitzar-se com a instrument per conversar amb els infants sobre el perquè es diuen mentides, com ens sentim en mentir, com podem desdir-nos d’una mentida, etc. Tot plegat a partir de la història d’una nena que un bon dia diu una mentida que es va fent cada vegada més grossa i de la qual no pot desfer-se’n.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

 
Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya (PFAVC)
El PFAVC és una proposta formativa adreçada al voluntariat de qualsevol àmbit d’intervenció i als seus dirigents, que impulsa el Govern i compta amb la participació d’escoles i entitats de formació d’experiència reconeguda.
Llegiu-ne més
shadow bottom
TwitterFacebookImprimeix
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2013-3871

No hay comentarios: