lunes, 22 de julio de 2019

Mostra films dones.

La Mostra de primavera i estiu arriba a la seva fi. El blog de la Mostra recull un resum d'aquest mes i mig de programació continuada on s'han pogut veure gairebé quaranta films d'una vintena de dones directores. Però la 27a edició de la Mostra no s'acaba, segueix durant l'estiu al canal de Filmin, així com molt properament amb l'estrena del film col·lectiu El vídeo del minut. A més, les inscripcions a la convocatòria Projecte Arxipèlag 2019 continuen obertes i al setembre s'anunciaran els programes de tardor. 
El programa de primavera i estiu és possible gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Cultura y Deporte, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Districte de Ciutat Vella, el Districte de Gràcia, la Filmoteca de Catalunya, la Fundació SGAE i La Bonne. Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Amb la col·laboració de la Filmoteca Basca, la Cinemateca Real de Bèlgica, Tabakalera, Punto de Vista, Dones Visuals, la Coordinadora Festa Major del Casc Antic i La Monroe. Amb el patrocini de la D.O. Catalunya.
 
Llegir la noticia al blog
L'últim programa de la mostra va comptar amb la peça de film-assaig Aïnata, d'Alaa Mansour, que evoca amb lirisme la quotidianitat d'un territori marcat per l'experiència de la guerra. En aquesta entrevista en parlem amb la seva directora.
Feyrouz Serhal va presentar Tshweesh, un curtmetratge que va formar part de la secció PanoràmicaPodeu seguir aquí la conversa que vam mantenir amb ella sobre el punt de partida d'aquesta ficció estèticament molt propera al documental, sobre l'acurat treball de so, etc.
Més informació a www.mostrafilmsdones.cat

Consulteu l'arxiu històric de films i realitzadores a arxiu.mostrafilmsdones.cat
Seguiu-nos a
Subscriviu-vos al butlletí
Baixa del butlletí
dracmagic.cat
drac@dracmagic.cat
Sant Pere Mitjà 66
08003 Barcelona
Tel. (+34) 93 216 00 04 
Reps aquesta comunicació perquè formes part de la nostra base de dades. La Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals (Drac Màgic) és la responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i t'informa que les teves dades seran tractades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (GDPR). Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la subscripció a aquest butlletí. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Pots fer ús dels drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament enviant un email a dades@dracmagic.cat. Pots donar-te de baixa escrivint un correu a dades@dracmagic.cat o fent clic aquí.

© 2019 Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals



No hay comentarios: