miércoles, 3 de julio de 2019

Orquestra Simfònica del Vallès - Agenda d'activitats i concerts durant l'estiu 2019

OSV · Agenda d'activitats i concerts durant l'estiu 2019
Cartes a Julieta - 4, 5 i 6 juliol - Sala Barts · Barcelona
Stage i concert de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV) - de l'1 al 7 juliol - La Faràndula de Sabadell
Bandes sonores "De Pel·lícula!" - 17 agost - Moll de la fusta · Port de Barcelona
Zaguán & Alento amb el Ballet Nacional d'España - 31 juliol i 1, 2, 3 d'agost - Gran Teatre del Liceu · Barcelona
Juan Diego Flórez - 9 agost - Festival Castell de Peralada
Concert Dvorák - 11 agost -Església Llívia · Festival de Música de la Cerdanya
Mozart: Una simfonia d'agost - 15 agost - Església Puigcerdà · Festival de Música de la Cerdanya
Una galàxia de músiques - 18 agost - Puigcerdà · Festival de Música de la Cerdanya
OSV + Giuseppe Andaloro - 22 agost - Torroella de Montgrí ·Festival Torroella de Montgrí
 
Orquestra Simfònica del Vallès:
Obert 24 hores

Agenda de concerts durant els mesos d'estiu





L'Orquestra Simfònica del Vallès comença la temporada d'estiu amb una producció molt especial dins el Festival Grec de Barcelona i que ha reunit un dels millors equips artístics possibles de l'escena teatral barcelonina d'avui en dia: Ivan Labanda, Sergi Belbel i el Quartet Julieta de l'OSVformat per Marta Cardona (directora i violí I), Maria González (violí II), Sandrine Robillard(violoncel) i Joan Félix (viola).

Cartes a Julieta és la versió catalana del disc de culte d'Elvis Costello i el Brodsky Quartet portat a escena per Sergi Belbel, un director de teatre excepcional i interpretat per Ivan Labanda, un dels grans noms del musical català acompanyat d'una formació de corda creada especialment per a l'ocasió que pren el nom de Quartet Julieta amb 4 solistes de l'Orquestra Simfònica del Vallès. Joan Sellent, habitual en els equips de Sergi Belbel, s'ha encarregat de la traducció de les lletres de les cançons de Costello i Andreu Gallén ha assumit la direcció vocal treballant cos a cos amb Ivan Labanda l'adaptació de les lletres a la música original.
Jove Orquestra Simfònica del Vallès
De l'1 al 7 de juliol / Stage a l'OSV i concert al Teatre La Faràndula


De l'1 al 7 de juliol se celebra a la seu de l'OSV, la X Trobada de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV), dirigida per Xavier Puig, i amb la participació de diversos solistes de l'OSV.


Dijous, 4 juliol, 20h a la Plaça Dr. Robert de Sabadell
Concert de Cambra GRADUS AD PARNASSUM amb diferents grups de cambra de la formació (ENTRADA LLIURE).


Diumenge, 7 de juliol, 19h
CONCERT SIMFÒNIC al Teatre La Faràndula · Sabadell
A. DvorákDanses eslaves, op. 46 (núms. 6, 7 i 8)
P. I. Txaikovski: Pezzo capriccioso, op. 62 per a violoncel solista i orquestra
A. DvorákSimfonia núm. 9, en Mi menor, op. 95, "del Nou Món"


De Pel·lícula! Concert de bandes sonores
Dimecres, 17 juliol, 21h / Moll de la fusta / Port de Barcelona
 ENTRADA GRATUÏTA 


Un espectacle amb música de cinema que juga amb els elements “invisibles” en tota projecció cinematogràfica: La música i les veus dels personatges. Un format de concert diferent, amb els actors de doblatge Jordi Brau (Tom Hanks, Tom Cruise, Robin Williams…etc) i Luís Posada (Leonardo Di Caprio, Johnny Depp, Jim Carrey…etc) presentant les bandes sonores de pel·lícules molt conegudes (TitanicForrest GumpPirates del CaribLa vida és Bella…etc) amb les veus dels protagonistes, sobre la base d'un guió creat especialment per al projecte i mentre es projecten fotogrames de les pel·lícules en una pantalla darrere de l'orquestra, la qual cosa amplifica l'efecte evocador de les músiques. Un emocionant concert “de cinema” amb la banda sonora de les nostres vides.
Alento & Zaguán · Ballet Nacional de España
Gran Teatre del Liceu · Barcelona
Dimecres, 31 juliol / 22 h
Dijous, 1 agost / 22 h
Divendres, 2 agost / 22 h
Dissabte, 3 agost / 22 h 



Tradició i futur, flamenc i contemporani. Un espectacle sublim de dansa i ritme

Dirigit per Antonio Najarro, Zaguán & Alento és un dels espectacles més reeixits del Ballet Nacional de España. Basat en el amenc tradicional però amb una mirada posada en la revisió del gènere, modernitat i duende van de bracet en una vetllada excepcional. Diversos teatres espanyols, així com coliseus de França i el Japó, han rebut amb un èxit clamorós la proposta del BNE, que barreja el amenc amb el tango i el jazz en una fusió fascinant per a la vista i l’oïda. Fidelitat a la tradició i risc per obrir nous camins són alguns dels eixos motrius d’un espectacle amb el qual el Ballet Nacional de España torna al Liceu després de l’èxit de Sorolla el 2015.
OSV + Juan Diego Flórez
Una nit per a l'òpera romàntica
Divendres, 9 agost / 22h / Festival Castell de Peralada


No és cap secret que el Festival Castell de Peralada sent una profunda admiració i debilitat cap a la veu tenoril. Pels seus escenaris han passat al llarg de més de tres dècades gairebé tots els tenors més preuats de cada generació i, en aquesta edició, torna al festival el gran Juan Diego Flórez. Per a l’ocasió, una de les veus més desitjades i sol·licitades pels millors teatres d’òpera d’arreu del món, tenor del bel canto romàntic per excel·lència, cantarà al costat de la jove soprano Ruzan Mantashyan en una nit on l’aclamat director musical Guillermo García Calvo es posa al capdavant de l’Orquestra Simfònica del Vallès. L’exquisida capacitat en el fraseig i la qualitat vocal d’aguts clars i lluminosos del tenor peruà, sumats a l’aclamada musicalitat i art teatral d’una de les artistes més prometedores de la seva generació, conquistaran el públic amb un programa amb els millors duets i àries del repertori romàntic francès i italià.
Festival de Música de la Cerdanya
Diumenge 11 agost / 22h / Església de Llívia 
Concert Dvorák




Concert per violí en Mi menor, op.53 i Simfonia núm. 9, en Mi menor, op. 95 "Del nou món"
Birgit Kolar, violí · Xavier Puig, director · Orquestra Simfònica del Vallès

 

Dijous 15 agost / 22h / Església de Puigcerdà
Mozart: Una simfonia d’agost




Música de W.A. Mozart de diferents òperes: Obertura Don Giovanni · “Il catalogo è questo”, ària deDon Giovanni · Obertura de Les Noces de Figaro · Exsultate Jubilate K 165  · “Fin ch’han dal vino” (Brindis del vi), ària de Don Giovanni · Papageno Papagena, duet de La Flauta Màgica i Simfonia núm. 35 en Re major, k 385, Haffner
Joan Garcia-Gomà, baríton · Julia Farrés-Llongueras, soprano · Carles Marigó, piano
Rubén Gimeno, director · Orquestra Simfònica del Vallès

 

Diumenge 18 agost  / 22h / Església de Puigcerdà
Una galàxia de músiques



Les millors bandes sonores dels darrers 50 anys de cinema de ciencia-ficció (2001, una odisea del espacio, Frankenstein, Jurassic ParkFahrenheit 451El planeta dels simisSuperman,CocoonTerminatorBlade RunnerStar TrekE.T.AlienEncuentros en la tercera fase i Star Wars) amb la narració de l’actor de doblatge Salvador Vidal, la veu de John Travolta, Richard Gere, Liam Nesson, Harrison Ford, Michael Douglas o Ed Harris. 
OSV + Giuseppe Andaloro
Festival Torroella de Montgrí
Dijous, 22 agost / 22h / Auditori Espai Ter · Torroella de Montgrí 


L. van Beethoven: Concert per a piano i orquestra núm. 2 en Si bemoll major, Op. 19
S. Rakhmàninov: Concert per a piano i orquestra núm. 2 en Do menor, Op. 18

Poc més de cent anys separen els dos concerts per a piano de Beethoven i Rakhmàninov amb els  quals es clausura el 39è Festival de Torroella de Montgrí. Tots dos van ser escrits per dos compositors pianistes que van enlluernar el públic de la seva època amb el seu virtuosisme, i tots dos concerts van ser estrenats pels mateixos compositors al piano. Només un virtuós s'enfronta als dos concerts en una mateixa vetllada, a Torroella ho farà el sicilià Giuseppe Andaloro, brillant pianista de la nova generació italiana d'instrumentistes, acompanyat per l'Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció del mestre Rubén Gimeno.
Pots compartir aquesta notícia a les xarxes socials o enviar-la per email:
Comparteix
Retuita
Email
Visita'ns a www.osvalles.com o segueix-nos a:
Copyright © 2019 L'Orquestra Simfònica del Vallès. All rights reserved.
Base de dades: comunicacio@osvalles.com

Borrar-me d'aquesta llista    Actualitzar preferències de subscripció

No hay comentarios: