miércoles, 31 de julio de 2019

SETBA FUNDACIÓ - TALLER DE FOTOGRAFIA& PARAULA

PREN NOTA  TALLER GRATUÏT

DE L'OMBRA A LA LLUM 
TALLER DE FOTOGRAFIA & PARAULA

 
Inscripcions obertes per particiar a la nova edició del Taller de fotografia i paraula "De l'ombra a la llum" adreçat a dones que han viscut la violència masclista.

El taller tindrà una durada de tres mesos i es farà una sessió per setmana. L'imparteix el fotògraf i educador social Ventura Camacho. L'objectiu és aproximar les alumnes al món de la fotografia i donar-los eines per treballar l'apoderament a partir d'aquesta disciplina.

Començarà el 30 de setembre i acabarà el 9 de desembre de 2019 i tindrà lloc els dilluns de 18:30 a 20h al Centre Cívic Pati Llimona.


Les interessades es poden apuntar trucant al 93 481 36 96 o escribint un correu electrònic a la següent adreça carla@fundaciosetba.org (places limitades).

 
INSCRIU-TE
FUNDACIÓ SETBA
Plaça Reial 10, 1-2 08002 Barcelona
Tel. 93 481 36 96
www.fundaciosetba.org


 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pàgina Web
Pàgina Web
Plaça Reial 10, 1er 2a (08002) Barcelona · Tel. 93 481 36 96 · info@fundaciosetba.org 

Copyright © 2019 Fundació Setba, Tots els drets reservats.


donar-se de baixa    modifcar preferències 

Informació bàsica sobre protecció de dades: El Responsable del tractament de les teves dades es FUNDACIÓ SETBA que les utilitza amb la finalitat de realitzar comunicacions informatives sobre les activitats, exposicions i serveis de l’entitat Legitimació: La base legal pel tractament de les teves dades és el teu consentiment que ens has atorgat en el moment de subscriure’t als nostres butlletins. Destinataris de les dades: Tret d’obligació legal, les teves dades no es cediran a tercers. Drets: pot exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les dades. Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pot consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://www.fundaciosetba.org/privacitat-i-legal/

Email Marketing Powered by Mailchimp

No hay comentarios: