martes, 9 de julio de 2019

Butlletí Jovecat Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General de Joventut Juny 2019 #225

Butlletí Jovecat
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Direcció General de Joventut
Juny 2019 #225
L'estiu, un bon moment per formar-te o treballar en el món de l’educació en el lleure!
Treballar en activitats de lleure o fer cursos intensius de monitor/a o de director/a d’activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil és una bona oportunitat per créixer a nivell personal i professional i l'estiu és un bon moment per fer-ho. T'expliquem les oportunitats que t'ofereix l'educació en el lleure per aprofitar les vacances d'estiu.
Llegiu-ne més

Actualitat

 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom

Agenda

BARCELONA: World Roller Games 2019
Al llarg d'onze intensos dies de competició, els World Roller Games veuran en acció més de 4.000 atletes, els grans noms propis dels esports de roda petita. Els WRG coronaran els millors del món d'onze disciplines tan dispars com Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Velocitat i Skateboard. Del 4 al 14 de juliol.
Llegiu-ne més
BALAGUER: "A l’estiu l’or el busquem al riu"
Activitat 'A l’estiu l’or el busquem al riu', una proposta única, emocionant i molt divertida que convida els visitants, tant grans com petits, a viure durant una estona com els autèntics buscadors d’or del Segre. Tots els dimecres i dissabtes de juliol i agost.
Llegiu-ne més
TARRAGONA: Bouquet Festival
7a edició del Bouquet Festival, que es caracteritza per propulsar joves talents de la zona incorporant músics de més renom a nivell nacional, convertint-ho en una proposta eclèctica i variada. Enguany la proposta estarà enfocada a englobar tres grans blocs d'estils musicals exposats en tres diferents espais de la ciutat. Divendres i dissabtes de juliol i agost.
Llegiu-ne més
GIRONA: Cinema a la Fresca
Nou cicle de Cinema a la Fresca, enguany amb la projecció dels films 'Lady Bird' que narra la història de Christine, una adolescent de Sacramento en el seu últim any d’institut; 'Yo la busco', que parla de la relació que mantenen en Max i l’Emma; 'The Florida Project' que explica un dels estius més intensos de la Moonee i 'Do the Right Thing', on podem veure les diverses cares de Bedford Stuyvesant, Brooklyn NY a finals dels anys 80. 10, 17 i 24 de juliol.
Llegiu-ne més
AMPOSTA: Cursos d'estiu de l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta
Cursos d'Estiu de l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA), per viure l'estiu més escènic amb propostes de teatre (còmic, musical, en família), circ, clown, titelles, improvisació i aeris, entre moltes altres. Fins al 20 de juliol.
Llegiu-ne més
Twitter JoventutcatFacebook JoventutcatImprimeix
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2014-2447

No hay comentarios: