miércoles, 3 de julio de 2019

Observatori de les dones en les mitjans de comunicació - Responsabilitat

Responsabilitat

En les últimes setmanes hem assistit a l’espectacularització que televisions i altres mitjans de comunicació han fet del cas de ciberviolència sexualpatit per una treballadora d’Iveco que va acabar amb el suïcidi d’aquesta.

Des de l’Observatori considerem que el tractament de les comunicacions al voltant d’esdeveniments tan greus com els presents es faci des del rigor més curós. Els fets: assetjament en el lloc de treball i vulneració de la privacitat d’una treballadora a través de les xarxes socials. Davant d’això, la intervenció de l’empresa no ha estat a l’altura dels seus protocols i la víctima, privada d’un marc de protecció, ha pres la decisió de posar fi a la seva vida.
 
Seguir llegint el comentari
Seguiu-nos a les xarxes socials
Donar-se de baixa
L'Observatori rep suport de:

Instància de participació ciutadana impulsada per ajuntaments.


Per una anàlisi crítica de la representació de les dones en els mitjans de comunicació.

Més informació a www.observatoridelesdones.org
Reps aquesta comunicació perquè formes part de la nostra base de dades. L'Observatori de les dones en el smitjans de comunicació (Observatori) és el responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i t'informa que les teves dades seran tractades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (GDPR). Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la subscripció a aquest butlletí. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Pots fer ús dels drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament enviant un email a dades@observatoridelesdones.org. Pots donar-te de baixa escrivint un correu a dades@observatoridelesdones.org o fent clic aquí.

Copyright © 2019 Observatori de les dones en els mitjans de comunicació

No hay comentarios: