Amb motiu de la celebració de la 17a Edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, FiraGran 2015, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) vol recordar els Consells de seguretat alimentària per a la gent gran
Des del 13 de desembre de 2014 les persones intolerants al gluten, i els al·lèrgics, poden demanar informació dels ingredients en els establiments de restauració i els establiments on es venen aliments sense envasar.
S’exclouen de la llista dels materials especificats de risc (MER) el duodè, el còlon i l'intestí prim, amb l’excepció dels últims quatre metres de l’intestí prim
En el DOUE L 113, d’1 de maig, s’ha publicat el Reglament (UE) 2015/704 de la Comissió, de 30 d’abril de 2015, que modifica el Reglament (CE) núm. 1881/2006 pel que fa al contingut màxim de PCB no similars a les dioxines en l’agullat (Squalus acanthias) capturat en estat salvatge.
En el DOGC núm. 6862, de 30.4.2015, s’ha publicat el Decret 62/2015, de 28 d'abril, pel qual s'estableixen mesures per a l'exercici de les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria dels organismes modificats genèticament
Aquest document és el novè de la sèrie Sistema de vigilància i control dels organismes modificats genèticament (OMG) a Catalunya, que elaboren el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), l'Agència Catalana del Consum (ACC) i l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).
Recull els resultats de les actuacions realitzades per les administracions encarregades de la vigilància i del control dels OMG a Catalunya durant els anys 2012, 2013 i 2014.
L’ASPCAT, el Consell de Col·legi de Farmacèutics de Catalunya i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona donen recomanacions sobre el consum de complements alimentosos
No hay comentarios:
Publicar un comentario