miércoles, 10 de junio de 2015

# 30 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 30
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dilluns, 8 de juny de 2015Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana
  • CINC. Cinema Infantil en Català
  • En català, també és de llei
 

:: El Departament de Cultura organitza la sessió "Català i empresa. Ja estàs al dia?"

Sessió Català i empresa. Ja estàs al dia?

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb el suport de Mobile World Capital Barcelona i Movistar, organitza la sessió "Català i empresa. Ja estàs al dia?" per al dimecres 17 de juny, a l'Auditori (planta 2) del Mobile World Centre (plaça de Catalunya, Portal de l'Àngel). El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, farà l'obertura de l'acte, a les 9.30 hores.
 
La sessió s'inscriu en el programa "Català i empresa. Ja estàs al dia?" de la Direcció General de Política Lingüística, que té per objectiu incrementar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit empresarial, fer créixer l'oferta de productes i serveis en català, i garantir els drets lingüístics dels consumidors. L'acte el conduirà el periodista Albert Closas, director del programa Valor afegit de TV3.
 
El redactor en cap d'economia de La Vanguardia, Ramon Aymerich, pronunciarà una conferència a l'entorn de l'empresa i la llengua. Tot seguit hi haurà unes breus intervencions de persones destacades en l'àmbit socioeconòmic, que parlaran des de la seva pròpia experiència sobre la llengua com a instrument de qualitat en el mercat català, i que representaran les diverses raons perquè l'empresa parli en català.
 
La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, farà la cloenda de la sessió.
 
La sessió s'adreça especialment a empreses, organitzacions empresarials, col·legis i associacions professionals. Per assistir-hi cal inscriure-s'hi prèviament, ja que les places són limitades.
 
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt
Amunt

No hay comentarios: