miércoles, 10 de junio de 2015

9 DE JUNY 2015 #80.ticsalut.cat

FlashTicSalut

Dona't d'alta al butlletí Flash TicSalut
9 DE JUNY 2015

#80

Tots els números

La Fundació TicSalut presenta “Cat@Salut, La Meva Salut” a les jornades Health 2.0 Europe

La Fundació TicSalut va participar a les jornades Health 2.0 Europe, un espai de trobada en què es van presentar diverses iniciatives tecnològiques i en què Marc de San Pedro, membre de l’Àrea de Formació i Innovació, va exposar les novetats en innovació de la Fundació.

El Projecte VISC+ rep el vistiplau del Comitè de Bioètica de Catalunya

El Projecte VISC+ (Més Valor a la Informació de Salut de Catalunya), que té per objectiu relacionar tota la informació sobre salut generada a Catalunya de manera anònima i segura, impulsant així la recerca en medicina i ciències de la salut, ha rebut l’aprovació del Comitè de Bioètica de Catalunya. Les conclusions indiquen que el projecte respecta els principis ètics i garanteix el compliment dels aspectes relacionats amb la custòdia i seguretat de les dades.

TicSalut, present a l’eHealth Week de Riga

La eHealth Week, unes jornades centrades en l’elaboració, desenvolupament i implementació de les noves tecnologies de la salut al mercat europeu, es va celebrar entre els dies 11 i 13 de maig a Riga, la capital de la república bàltica de Letònia. Organitzada durant la presidència letona del Consell de la Unió Europea, les jornades van acollir dirigents del sector sanitari així com professionals mèdics i de les tecnologies de la informació. Quatre membres de la Fundació TicSalut van assistir-hi.

Entrevista

Francesc Pla: “A dia d’avui és impensable que una oficina de farmàcia no contempli les TIC en el seu exercici diari”
Francesc Pla i Santamans és el vicepresident del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB). Fa més de set anys que ocupa el càrrec. Llicenciat en farmàcia per la Universitat de Barcelona, té gairebé 30 anys d’experiència en el sector i està al capdavant de la Farmàcia Pla. Durant la passada edició del Saló Infarma, va moderar la taula “Cogestió de processos crònics i TIC”.

No hay comentarios: