lunes, 27 de julio de 2015

Ampliem-NUS!

En la intersecció de les arts escèniques amb l'acció social, descobrim nous camins d'actuació...El curs 2015-2016  ve carregat de propostes!

Tallers i Formacions

Espai per a la reflexió, sensibilització, presa de consciència i prevenció de problemàtiques socials que afecten a persones i grups, amb metodologies participatives, treball de processos i teatre social. 

Projecte Jo Mai Mai...

Creació artística
       
Projecte de prevenció i creació artística on explorar junts el patriarcat, el gènere i les violències que l’envolten, des de les arts escèniques. 
Destinat a : joves, adults i professionals.

Patriarcat, Gènere i Violència

 Violència de gènere
 
Tallers modulars de prevenció per identificar i visibilitzar les violències de gènere, entendre el fenomen, i proporcionar eines a la comunitat educativa per combatre’l.
Destinat a : estudiants, professorat i famílies. 

Assetjament Escolar

 Bullying & Ciberbullying

Tallers modulars de prevenció per identificar i visibilitzar les formes en què es presenta l'assetjament a l'escola, entendre'l, i proporcionar eines a la comunitat educativa per a fer-hi front.
Destinat a : estudiants, professorat i famílies. 

Formacions Professionals

 
Formacions a mida per acompanyar a professionals o persones interessades en conèixer les temàtiques i obtenir eines per a poder aplicar-les en diferents contexts.
Temàtiques: gènere, violència, relacions de poder i conflicte, participació i facilitació, teatre social.

Teatre fòrums 
Espai per a treballar temàtiques socials des d'una intervenció artística.

Violència de Gènere
 
Un viatge per la socialització de gènere, l'amor romàntic i les violències subtils en la parella. Una història sobre les petites coses que no ens agraden, i que sense saber com, es fan massa per a aturar-les... O no! Al final, el públic podrà aturar el temps, i anar enrere per a  transformar el final. 

Properes Estrenes 

Identitats de Gènere

 
En Luca vol dur els cabells llargs, la seva mare no vol que li diguin "nena"... Un núvol màgic, una perruca! i coses que no agraden a ningú...
Una història diferent que qüestiona els estereotips de gènere des de la infància i les resistències que es troben les persones que trenquen amb les normes establertes.

Joves, TICs i Gènere

 
Les tecnologies han canviat la nostra forma de treballar...però és així per a tothom?  Els joves han nascut entre tecnologia i s'hi mouen amb molta més naturalitat, però com utilitzem la tecnologia? De quina manera ens condiciona a la nostra vida?  Com evitar-ne les parts que no ens agraden?

Ciberassetjament
 

Passant del món real al virtual i del virtual al real, un escenari i una applicació ens permetran  abordar la relació que els i les joves tenen amb la tecnologia, els seus usos i  abusos, concretament les noves formes i canals d’una problemàtica tant antiga com de rabiosa actualitat, com és l’assetjament escolar. 

Inspirat en les històries del públic

 

Totes tenim històries per explicar. El públic n'explica una i veurà com els actors la representen. A partir d'aquestes històries farem atenció, veurem què passa, què podria passar, com seria si la vida fos un joc en què tots i totes hi posem les regles... T'atreveixes?

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

No hay comentarios: