jueves, 9 de julio de 2015

NUS fins ara... i en endavant

Teatro Infantil  Ámote  Día de la salud
Teatre fòrum Es de Conya?
Teatre fòrum M'Agrada
Projecte Jo Mai Mai...
Projecte Why Violence?
Projecte Assetjament escolar
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

NUS fins ara... i en endavant 


Tanquem el curs amb notícies fresques i preparant el vinent!

Ens agrada dir que NUS és allò que veiem i volem desfer…però és també la velocitat a la que hem navegat aquests últims mesos, portant els teatre fòrums És de Conya? i M’agrada a ports fins ara desconeguts de la resta de l’Estat (Galícia,Menorca). Tant desconeguts com el misteri que ens plantegen les noves creacions col·lectives, fetes al caliu de La Farinera durant 3 mesos de residència artística.
Misteris i preguntes que també s’han plantejat els i les participants del Jo Mai Mai i els joves del Why Violence? que durant setmanes han explorat el patriarcat, el gènere i les violències quotidianes per portar-les a escena i canviar conjuntament allò que no ens agrada...

Com tampoc ens agrada la violència en espais tant especials com són les escoles, on no només hi trobem casos d’assetjament...sinó tota una comunitat decidida a combatre’l.

I per comunitats combatives la compartida amb les companyiesde teatre del Virus o la creada a les II Jornades de Teatre de l’Oprimit de Vila-real, on hem aportat la nostra experiència com a curingues, multiplicant, donant valor i profunditat a la feina que fem dia a dia.

Una feina que uneix els potencials del teatre i l’acció social per generar i aompanyar projectes però també per establir lligams i sinèrgies com les generades les VII Jornades sobre la Inclusió Social i l’Educació en les Arts Escèniques i a la 27ena Mostra d’Igualada.

Després d’aquest viatge, volem llençar-vos un cap i convidar-vos a conèixer-lo de més aprop, gaudint de l’espectacle És de conya? que presentem avui 9 de juliol a les III Jornades IIEDG.

Potser per continuar-lo conjuntament?

Ben aviat difondrem les propostes per al curs 2015-16…  
 
Copyright © 2015 NUS, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp

No hay comentarios: