miércoles, 10 de febrero de 2016

# 47 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

# 47
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística

ISSN: 2385-3786
DL B 15832-2014
capçalera butlletí Tocs de llengua
Dimarts, 09 de febrer de 2016Imprimeix | Butlletins anteriors

Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.

  • Certificats de català
  • Centre de Documentació
  • Cinema en català

:: El CINC acosta el cinema infantil en català a tot Catalunya

CINC

El cinema infantil en català arriba a 45 localitats de Catalunya de la mà del CINC, el programa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, que ja té 16 anys d’existència. Amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i diverses institucions, entitats i cinemes, el CINC potencia l’oferta de pel·lícules en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial. Només l’any passat va comptar amb 60.000 espectadors.

El CINC arriba enguany a Agramunt, Badalona, Balaguer, Barcelona, Begues, Bellpuig, Blanes, Cabrils, Castellar del Vallès, Cerdanyola, el Pont d’Armentera, el Vendrell, els Hostalets de Pierola, Falset, Figueres, Girona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, la Seu d’Urgell, Lleida, Mataró, Mequinensa, Montblanc, Olot, Piera, Platja d’Aro, Reus, Ribes de Freser, Ripoll, Roquetes, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Celoni, Sant Cugat del Vallès, Solsona, Tamarit de Llitera, Tarragona, Tàrrega, Vila-seca, Tremp, Vilafranca del Penedès, Vilassar de Dalt i Vielha. Enguany s’hi incorporen Sant Boi de Llobregat i Sant Feliu de Codines.

Aquest primer semestre els films més projectats seran Hotel Transsilvània 2, Charlie Brown i Snoopy, Atrapa la bandera, Coco, el petit drac, Del revés, Els Mínions i Home.

Nota de premsa
Tota la programació del CINC es pot consultar al portal Cinema en català
 
Per estar al dia de les novetats del cinema en català ens podeu seguir a través del Facebook de Cinema en català i Twitter de @cat_cine
 
Amunt

:: Altres notícies d’interès

No hay comentarios: