sábado, 6 de febrero de 2016

Palau Robert. Butlletí d'activitats Febrer 2016 #

Palau Robert. Butlletí d'activitats
Febrer 2016 #
Les rutes dels refugiats cap a Europa, en una exposició fotogràfica de Sergi Càmara
L’exposició  “Refugiats, l’odissea cap a Europa” dóna a conèixer les  rutes cap al continent europeu de molts refugiats de procedència diversa que van a la recerca d’una nova vida, lluny dels conflictes bèl·lics que sacsegen els respectius països. Es pot visitar a partir del 6 de febrer, al Jardí. #RefugiatsEuropa
Llegiu més
Rafael Patxot. Mecenes, científic..., l’home
L’exposició itinerant dedicada a Rafael Patxot vol posar en relleu la magnitud de la seva tasca com a mecenes en els àmbits científic, social i cultural a Catalunya i també com a científic i promotor de la cultura, coincidint amb la recent commemoració del cinquantè aniversari de la seva mort. Es pot visitar del 12 de febrer al 8 de maig a la Sala 4.
Llegiu més

L'escriptora Carme Riera parla sobre "Mallorca i els seus personatges" en el cicle de conferències sobre Porcel
La conferència serà el dimarts 9 de febrer, a les 19 hores, a la Sala d'Actes del Palau Robert. Aquesta és la tercera activitat del cicle de conferències que s'organitzen al centre, coincidint amb l'exposició dedicada a Baltasar Porcel, que espot visitar fins al 28 de febrer.
Llegiu més
shadow bottom
Actrius catalanes del segle XX
L’exposició posa en relleu el protagonisme d’aquest col·lectiu a l’escena durant el segle XX. Un fenomen contemporani que es vincula amb la modernitat, una manifestació cultural bàsicament occidental.
Es pot visitar fins al 28 de març de 2016 a la Sala 3
Visites guiades gratuïtes amb els comissaris. Cal fer reserva
Més activitats de l'exposició
Llegiu més
Agenda d'activitats
Amb un cop d'ull tindreu informació de totes les activitats que es fan a Palau Robert.
Llegiu més
shadow bottom
Coneixeu l'entorn natural de l'estany Ivars i Vila-sana?
Es tracta d'un itinerari que podeu fer tant a peu com en bicicleta. Recuperat el 2005, a l'estany, s'hi han recreat illes amb diferents formes, pendents, alçades i emplaçaments que afavoreixen la fauna, especialment els ocells, amb punts de descans, alimentació i reproducció.
Llegiu més

ISSN: | Dipòsit legal: 
Logo Generalitat

No hay comentarios: