miércoles, 18 de mayo de 2016

# 59 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

# 59
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística

ISSN: 2385-3786
DL B 15832-2014
capçalera butlletí Tocs de llengua
Dijous, 05 de maig de 2016Imprimeix | Butlletins anteriors

Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.

  • Cinema en català
  • Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística

:: El Departament de Cultura adapta el llibre 'El temps de les cireres', de Montserrat Roig, a Lectura Fàcil

 El Departament de Cultura adapta el llibre 'El temps de les cireres', de Montserrat Roig, a Lectura Fàcil
El Departament de Cultura i l’Associació Lectura Fàcil han impulsat l’adaptació del llibre El temps de les cireres, de Montserrat Roig, per incloure’l al catàleg de Lectura Fàcil. L’adaptació es fa coincidint amb el 25è aniversari de la mort de l’escriptora i periodista.
El llibre ha estat elaborat amb especial cura per tal que sigui fàcil de llegir i d’entendre a persones que tenen dificultats lectores. Són llibres molt adequats per a persones nouvingudes que estan aprenent català o per a joves i adults amb problemes d’aprenentatge o trastorns que afecten la capacitat lectora. L’adaptació es fa seguint les directrius de la Federació Internacional d’Associacions de Bibliotecaris i Institucions (IFLA) pel que fa al llenguatge, el contingut i la forma. La novel·la conté també una breu biografia de l’escriptora i un petit apartat de context històric que emmarca els fets que s’hi relaten.
Les persones interessades a ser-hi presents, poden confirmar l’assistència a autoaprenentatge.cultura@gencat.cat o al tel. 935 671 018.

Nota de premsa
Amunt

:: Altres notícies d’interès

No hay comentarios: