lunes, 30 de mayo de 2016

Palau Robert. Butlletí d'activitats Abril 2016 #

Palau Robert. Butlletí d'activitats
Abril 2016 #
Sant Jordi 2016
El Palau Robert viurà un any més la festa de Sant Jordi el dissabte 23 d’abril, amb la ràdio en directe (RAC1), llibres, llibres electrònics i la Confraria del Cava. La festa ja començarà el divendres 22, a les 20.30 hores, al Jardí, amb la primera lectura digital en vertical de la història de Sant Jordi.

Llegiu més
44 anys de trajectòria innovadora i de compromís amb el teatre popular
Comediants porta tota la màgia del teatre, les arts escèniques i el seu viatge creatiu en una exposició al Palau Robert que recorre la trajectòria innovadora d’aquest grup de teatre català, establert a Canet de Mar, que ha representat les seves creacions pels cinc continents.
Programa d'activitats
Llegiu més

30 anys del Festival Castell de Peralada
Els moments més destacats dels seus 30 anys d’història, en una exposició que es pot visitar del 14 d’abril al 15 de maig, al Jardí.

Llegiu més
shadow bottom
Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3
Fins al 4 de setembre a la primera planta. Vídeo de l'exposició

Llegiu més
L'abric de Cabrafeixet i la cova de la Mallada
Al terme del Perelló, es troben els vestigis prehistòrics més destacats i remots de la comarca del Baix Ebre. A l'abric de Cabrafeixet, es conserven pintures rupestres d'una gran qualitat tècnica i artística. Al seu costat, es troba la cova de la Mallada, que va ser habitada per l'home del Paleolític Superior.
Llegiu més
shadow bottom
Alta butlletí Baixa butlletí
ISSN: | Dipòsit legal: 
Logo Generalitat

No hay comentarios: