jueves, 12 de mayo de 2016

A Nus seguim intentant fer visible allò invisible amb l'arribada de la primavera.

A Nus seguim intentant fer visible allò invisible amb l'arribada de la primavera. 
Ben aviat estrenem el nostre proper espectacle de Teatre Fòrum #1000LIKES i ja tenim llesta l'aplicació per participar des de la butaca. Continuem amb els tallers, formacions i projectes integrals i iniciem el tercer mòdul a l'ESCOLA DE TEATRE DE LES OPRIMIDES. Seguim teixint xarxes i construint aliances dins del món de l'economia social i solidària i formant-NUS en emprenedoria cooperativa. 
Seguim amb el procés creatiu de l'espectacle #1000likes
Foto Yago Partal
Seguim amb els assajos i ampliant l'equip de #1000likes. Hem incorporat a Bruno Hidalgo per fer il·lustracions, Núria Gámiz pel disseny de llums,Cinta Moreno pel vestuari, Bàrbara Massana per l'escenografia, i Yago Partal per la música. A més en Fèlix Casanellas ja ha acabat l'App que permetrà al públic participar des de les butaques. Tenim moltes ganes de mostrar el resultat! 
 
 
 
Continuem amb els tallers i formacions
Foto Flor Aliberti
​​Quina és la meva imatge de la violència...i la teva? Què faig amb la ràbia de la injustícia, sense cometre'n jo una altra? Com influeixen les normes i creences socials, en una situació de violència que és meva però també de tots i totes? Quina és la nova ​cultura de grup que volem crear avui i aquí? Moltes preguntes i moltes respostes possibles, col·lectives, que segueixen donant forma als tallers del projecte Why Violence? que duem a terme al INS Besòs. 
Comença el tercer mòdul a l'Escola de TO
Després dels dos primers mòduls impartits per Fil a l'Agulla i  La Xixa Teatre  a l'Escola de Teatre de les Oprimidesarriba el 3er mòdul que donem des de Nus Teatre i on treballarem eines com l'arc iris del desig o aprofundirem sobre la construcció de personatges al Teatre Fòrum. 
Fent xarxa
Seguim teixint xarxes! Vam anar a donar suport a la plataforma Recuperem l’Arnau durant la Gala "L'Arnau sacseja les plomes". Us podeu adherir al manifest enviant un correu a recuperemteatrearnau@gmail.com.

Hem estat a la Mostra d'Igualada, descobrint noves propostes trencadores com la de Las XL, Mrs. Robinson Gallina o Teatre Tot Terreny.

Iniciem noves sinèrgies!  Començem a establir vincles forts amb l'Escola de l'IGOP, per treballar conjuntament al voltant de la Igualtat i la no Discriminació.

I seguim fent crèixer la xarxa de l'Economia Social i Solidària amb proveidors amics com Promoetic i SomConnexió.

Estem fent més sòlid el nostre projecte a partir de l'assessorament amb finançament per part de Coop de Mà en el marc del "Camí de la Solidesa"  de Barcelona Activa (programa per a promoure l'emprenedoria col.lectiva en femení). 

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website



 






This email was sent to donesalmacelles@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NUS · C/ Galileu · Barcelona, Catalunya 08028 · Spain 

No hay comentarios: