jueves, 19 de mayo de 2016

# 61 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

# 61
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística

ISSN: 2385-3786
DL B 15832-2014
capçalera butlletí Tocs de llengua
Dimecres, 18 de maig de 2016Imprimeix | Butlletins anteriors

Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.

  • Cinema en català
  • Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística

:: Agafa el micro.cat - Karaoke rock a la Nit dels Museus 2016

Agafa el micro.cat – Karaoke rock a la Nit dels Museus 2016
El proper dissabte 21 de maig, de les 21.30 a les 23.30 h, es durà a terme l’activitat de karaoke "Agafa el micro.cat" al bar La Llanterna de L’Auditori, a Barcelona. L’activitat s’emmarca en el Dia Internacional dels Museus (DIM2016) que, a Catalunya, promou el Departament de Cultura a través de la campanya "Avui em sento".
En aquesta Nit dels Museus, "Agafa el micro.cat - karaoke rock" complementa l’exposició "La gran nit del rock català. 25 anys", que es podrà veure al Museu de la Música des del dia 20 de maig fins al 8 de gener del 2017. L’activitat està organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el Museu de la Música de Barcelona, amb la col·laboració d'Enderrock i l’Escola Superior de Música Jam Session. El karaoke serà conduït pel periodista i cantant Pere Espinosa.

"Agafa el micro.cat" és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, desenvolupada pel Grup Enderrock, que ha produït 20 videoclips inèdits de les cançons en català i les recreacions de les músiques originals, vídeos que estan disponibles al portal Llengua catalana. L'objectiu és ampliar l’oferta de continguts en català en espais de lleure i oci.

En l'edició del Dia Internacional dels Museus d'enguany s’ofereixen més de 150 activitats diferents a tot el territori, consistents en recreacions històriques, conferències, visites guiades, concerts i tallers, entre d’altres.

"Agafa el micro.cat
"Avui em sento
Amunt

:: Altres notícies d’interès

No hay comentarios: