viernes, 22 de julio de 2016

Tocs de llengua Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística Juliol 2016 #68

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juliol 2016 #68
:: El Departament de Cultura i la Fundació Tarragona 2017 signen un conveni de col·laboració en matèria d'usos lingüístics per als XVIII Jocs Mediterranis
El conseller de Cultura, Santi Vila, i l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, han signat un conveni marc de col·laboració en matèria d’usos lingüístics, per a l’ús de la llengua catalana, en el marc dels Jocs Mediterranis 2017. L’acord preveu que, el català, conjuntament amb l’anglès, el castellà i el francès, sigui llengua oficial dels Jocs.
 
Els criteris dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 han estat un model de partida per elaborar els criteris sobre els usos lingüístics que garanteixin la presència de la llengua catalana com a llengua oficial dels Jocs Mediterranis. Esdeveniments com aquest són fonamentals per a la  projecció internacional de la llengua catalana en un context multilingüe.
 
El conveni és fruit de les converses entre la Direcció General de Política Lingüística i la Delegació del Govern a Tarragona amb la Fundació.
Llegiu més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786| Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya

No hay comentarios: