jueves, 7 de julio de 2016

Capbussa’t en el voluntariat: Escola d’Estiu 2016

Capbussa’t en el voluntariat: Escola d’Estiu 2016

Publicat el 2016.06.13 1 GeneralNotíciesProfessionals
Aquest estiu tens una nova oportunitat de formar-te en l’àmbit del voluntariat gràcies a l’ Escola d’Estiu del Voluntariat.
unnamedÉs un espai de formació organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i dut a terme per escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades.
Les formacions de l’escola d’estiu volen aportar coneixements i competències a les persones implicades en les entitats de voluntariat i en el món associatiu, amb la finalitat de fer-los créixer i apoderar-los sobretot atenent el tipus de tasca que duen a terme en el sí de l’entitat.
El programa el conformen 47 accions formatives: 30 cursos presencials (Barcelona, Badalona, Girona, Granollers, Lleida, Sabadell, Tarragona i Tortosa), 3 són formacions en línia, una de les quals forma part del PFAVC, i 14 tallers presencials (Barcelona).
L’escola compta amb la participació de diverses entitats, entre elles ABD (Associació de Benestar i Desenvolupament) de la que forma part el programa Preinfant, d’acompanyament a la maternitat adolescent.
Des del Programa Preinfant participem a l’Escola d’Estiu del Voluntariat de la Generalitat de Catalunya amb el cursL’acompanyament a famílies en situacions de vulnerabilitat en l’etapa 0-3′. Es tracta d’una formació bàsica en matèria d’infància en l’etapa 0-3 anys i de treball amb famílies vulnerables socialment. Està adreçada a persones voluntàries o que puguin tenir interés en portar a terme un voluntariat, i es realitzarà els propers 1 i 2 de juliol de 2016, a Barcelona.
Per a més informació i inscripcions:
Facebooktwittermail

No hay comentarios: