martes, 16 de mayo de 2017

Mequinensa - Celebra amb nosaltres el Dia Internacional dels Museus!

Celebra amb nosaltres el Dia Internacional dels Museus!

El dissabte 20 de maig es celebra aquest dia amb l'objectiu de conscienciar el públic sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat. Durant el dia, es celebraran diverses activitats als Museus de Mequinensa per a tots els públics.
Els Museus de Mequinensa acolliran durant el pròxim dissabte 20 de maig diverses activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus. La jornada donarà inici al matí amb una actuació de màgia a càrrec de Beatriz Palacio i continuarà a la tarda amb música celta a càrrec del grup Lugh que portaran els ritmes de la música folk irlandesa i vikinga. Durant tot el dia, els Museus de Mequinensa obriran les seves portes de manera gratuïta.
Des de 1977 l'ICOM (International Council of Museums) organitza el Dia Internacional dels Museus, una celebració conjunta de tots els museus del món. Durant aquest dia, els museus planifiquen diferents esdeveniments i activitats creatives relacionades amb els seus espais, connecten amb el seu públic i destaquen el valor de la cultura i la seva funció al servei de la societat.

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

 MUSEUS DE MEQUINENSA
DISSABTE 20 DE MAYO DE 2017

+ info: 

http://mequinensa.com/noticia/1991
+ info:
Museos de Mequinensa - Albergue "Camí de Sirga"
Av. María Quintana, s/n - Antiguo Grupo Escolar María Quintana
Pueblo Viejo de Mequinenza
50170 Mequinenza
 
Copyright © 2017 Museo Mequinenza, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

No hay comentarios: