jueves, 18 de mayo de 2017

Museu d'Història de Catalunya convoca concurs fotogràfic a Instagram

Concurs d'Instagram #TemplersMHC

El Museu d’Història de Catalunya @mhistoriacat convoca el concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram #TemplersMHC amb motiu de la nova exposició temporal Templers. Guerra i religió a l’Europa de les croades. Totes les persones que vulguin participar-hi hauran de publicar a Instagram fotografies que reflecteixin la seva experiència o mostrin allò que més els hi ha agradat tant de l’exposició com de totes les activitats relacionades amb aquesta (visites guiades, wargames, conferències, cinefòrum...)  etiquetant el Museu i utilitzant els hashtags #TemplersMHC i #mhistoriacat

Bases

  • Entraran a formar part del concurs tots aquells que pengin fotografies de l’exposició a Instagram amb el peu de foto #TemplersMHC i #mhistoriacat i, etiquetant a @mhistoriacat
  • El concurs comença el 6 de maig de 2017 a les 00.00h i acaba el 4 de juny a les 23.59h.
  • Els guanyadors seran contactats a través d'un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics al web i als comptes de Facebook i Twitter del Museu. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l'organització al correu mhc.cultura@gencat.cat per tal de gestionar l’entrega del premi. 
  • La participació és gratuïta i es poden fer tantes fotografies com es vulgui, totes entraran en el concurs sempre que no infringeixin els drets de propietat intel·lectual ni cap altre dret de tercers.
  • S’accepten fotografies des de qualsevol dispositiu: càmera digital, mòbil, tableta...
  • El jurat, format per membres del Museu d’Història de Catalunya, seleccionarà les 3 fotografies que millor representin l’exposició i les activitats que l’envolten (es poden consultar a la web del museu www.mhc.cat)

Premis

Entre les tres imatges seleccionades pel jurat com a guanyadores, es repartiran tres premis diferents però tots tres inclouen el catàleg de l’exposició Templers. Guerra i religió a l’Europa de les croades.
  • 1r premi:  Dos entrades dobles per assistir a dos dels concerts de jazz que es realitzen a l’estiu a la terrassa del Museu.
  • 2n premi: Un val per a dues persones per un concert d’estiu a escollir.
  • 3r premi: Un lot de marxandatge del Museu, que inclou: una bossa de roba, una tassa, una llibreta, un llapis i una goma.

Avís legal

En publicar imatges a través d’Instagram amb l’etiqueta #TemplersMHC, l’usuari accepta que les seves fotografies siguin publicades al web i a les xarxes socials del Museu d’Història de Catalunya. Pel simple fet de participar, el fotògraf acredita que és autor de les fotografies i que cap d'elles contravé de cap manera cap dret públic o privat. Els participants cedeixen al Museu els drets de propietat intel·lectual existents o que puguin derivar de les fotografies penjades amb l’etiqueta ja esmentada, amb motiu de la seva participació en aquest concurs. Les fotografies participants es podran utilitzar per a la difusió i la publicitat. No es farà un ús comercial d’aquestes fotos.

Reserves

El concurs es reserva el dret de retirar de la competició aquelles fotografies que no compleixin els requisits que s’especifiquen en aquesta convocatòria, així com aquelles que transgredeixin els criteris de publicació associats a la xarxa social.

Acceptació

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. La no-acceptació per part dels participants comportarà l’exclusió en el concurs.

No hay comentarios: