lunes, 28 de enero de 2013


La directora de Google per al sud d’Europa, Sra. Bàrbara Navarro, s’ha posat en contacte amb l’ICD per informar sobre les beques Google Anita Borg:

“Fundadora de l'Institute for Women and Technology, Anita Borg va ser una dona que va dedicar la seva vida a revolucionar la forma en què pensem sobre la tecnologia, i a remoure les barreres que en dificulten l’accés a les dones. La seva audàcia i motivació segueixen inspirant generacions per convertir-se en líders i participants actives en l'àmbit de la tecnologia.

Una lluita que avui continua i que Google ha volgut donar suport amb la convocatòria d'aquestes beques, que tenen com a fi animar les dones a participar en el món de la informàtica i la tecnologia, per a que desenvolupin el seu talent de manera que la resta de la societat pugui beneficiar-se de la seva creativitat i enginy.

En total, 40 beques de 7.000 euros per al curs acadèmic 2013/2014, dirigides a dones d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica, estudiants de llicenciatura o postgrau en aquestes àrees que, a més, podran beneficiar d'una altra sèrie de tallers i activitats que es desenvoluparan sota aquest mateix programa.

El termini per a la inscripció és obert fins al 8 de febrer. Tota la informació està disponible en aquesta adreça electrònica:  

Aquesta és una oportunitat que considerem que pot enriquir i beneficiar positivament les nostres joves i que convidem a compartir amb les membres de la vostra entitat.”



Aquest missatge és de caire informatiu, per a qualsevol consulta o pregunta específica que no pugui ser satisfeta al web de referència us hi podeu posar en contacte a l’adreça electrònica següent: anitaborgscholars-emea@google.com

Molt cordialment,

No hay comentarios: