viernes, 15 de mayo de 2015

# 26 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 26
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dijous, 14 de maig de 2015Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • Català i empresa. Ja estàs al dia?
  • Cinema en català
  • 'Viure a Catalunya. Aprenem català des de l'anglès'
 

:: III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

El Departament de Cultura organitza al juliol una jornada sobre l'estat de la llengua als territoris de parla catalana
 
La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura organitza per al proper 17 de juliol la III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, en el transcurs de la qual es presentarà l'anàlisi de les dades més destacades de l'Enquesta d'usos lingüístics de la població 2013, a càrrec d'experts de la mateixa Direcció General, de l'IDESCAT i de diverses universitats catalanes.
 
La Jornada permetrà conèixer de prop els principals factors que incideixen en l'ús de les llengües a Catalunya a partir de dades objectives.
 
Un altre objectiu de la III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana és informar sobre l'extensió de l'Enquesta d'usos lingüístics al conjunt de territoris de parla catalana i presentar els primers resultats obtinguts. Obrirà la Jornada la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i la clourà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.
 
Les persones interessades a assistir a la Jornada s'hi poden inscriure fins al 15 juliol. La pàgina amb el programa provisional i el formulari d'inscripció ja són accessibles al portal Llengua catalana.
   
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt
Amunt

No hay comentarios: