Amb motiu del Dia Mundial del Rentat de Mans, l’ACSA vol recordar la importància de mantenir una bona higiene de les mans durant la manipulació dels aliments amb l’edició d’una infografia amb recomanacions sobre quan i com ens hem de rentar les mans per evitar toxiinfeccions alimentàries.
La Unió Europea està donant importància a la reducció de l'ús d'antimicrobians a les granges i els veterinaris i els ramaders han de buscar alternatives eficients. La Jornada va dirigida fonamentalment a veterinaris i ramaders.
El 29 de Maig al Col·legi de Veterinaris de Barcelona
Una de les funcions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya és respondre a les qüestions que els operadors de la cadena alimentària poden plantejar a l’Agència així com a les preguntes i/o inquietuds dels consumidors
La Institució Catalana d'Estudis Agraris (ICEA) i l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (ACCA) de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) es complauen a anunciar la celebració de la II Jornada Mengem Sa?, sota el lema «La carn en l’alimentació»
L’Agència Francesa de Seguretat Alimentària (ANSES) ha publicat un dictamen sobre els riscos sanitaris que s’han de tenir en compte en la producció d’insectes destinats a l’alimentació humana i animal
Aquest document és el sisè de la sèrie de vigilància i control de plaguicides a Catalunya que elaboren conjuntament el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) amb la coordinació de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
Els estudis de dieta total sobre contaminants químics serveixen per avaluar-ne el risc per a la salut per mitjà dels aliments. En aquest estudi s’han avaluat l’arsènic, el cadmi, el mercuri i el plom. Tots ells són contaminants ambientals, principalment d’origen antropogènic.
No hay comentarios:
Publicar un comentario