viernes, 22 de mayo de 2015

Departament de Cultura # 28 Tocs de llengua

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 28
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dijous, 21 de maig de 2015Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana
  • Sessió 'Llengua i dret constitucional'
  • Català i empresa. Ja estàs al dia?
 

:: CANAL+ subtitularà en català les 15 sèries i 140 pel·lícules de més èxit del 2015, gràcies a l'acord amb el Departament de Cultura

Interestellar

Entre tots els canals, Canal+ emet diàriament més de 25 obres de ficció amb subtítols en català.
 
El Departament de Cultura ha renovat per aquest 2015 l'acord amb la distribuïdora de televisió Canal+ per incrementar l'oferta i el consum de cinema subtitulat en català. Al llarg d'aquest any, es podran veure subtitulats en català almenys 140 nous films i 15 noves temporades de sèries de ficció.
 
Entre els títols per al 2015 destaquen Birdman,BoyhoodInterestellarThe Grand Budapest HotelThe maze runnerExodus: Gods and kingsGrace of MonacoGodzillaX-Men: Days of futur past, entre d'altres.
 
Entre les sèries destaquen House of cards (T3), The blacklist (T2), Girls (T4), Looking (T2), Mad Men (T7B), Game of Thrones (T5), Silicon Valley (T2), Orange is the new black (T3), Masters of sex (T3), Ray Donovan (T3), The Knick(T2), True Detective (T2) i The Leftlovers (T2).
 
Aquests nous continguts representen més de 400 hores de cinema subtitulat en català que es podran veure pels diversos canals de Canal+ (Canal+1, Canal+2, Canal+ Series, Canal+ Acción, Canal+ Comedia i Canal+ DCine) i a través de Yomvi (el servei de Canal+ de vídeo sota demanda) tant des de Catalunya com des de la resta de l'Estat espanyol.
 
Cinema en català: Facebook Twitter
 
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt
Amunt

No hay comentarios: