jueves, 30 de junio de 2016

Tocs de llengua Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística Juny 2016 #65

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juny 2016 #65
:: Una jornada aplegarà a Barcelona responsables de política lingüística dels 7 territoris de parla catalana
La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura organitza el dia 7 de juliol a l’Ateneu Barcelonès la “IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana. Polítiques lingüístiques per a una llengua amb futur”. Hi seran presents representants institucionals dels set territoris de parla catalana: Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, la Franja, Catalunya del Nord, Andorra i l’Alguer.
A la Jornada, que obrirà el conseller de Cultura, Santi Vila, es presentaran per primera vegada des de 2004 les principals dades sobre els coneixements, els usos i les representacions de les llengües al conjunt dels set territoris de parla catalana a partir de les dades recollides per les enquestes d’usos lingüístics de la població que els diversos governs i institucions acadèmiques han dut a terme al llarg dels anys 2014 i 2015.
Es farà també una anàlisi global de la situació, tenint en compte els punts forts i punts febles que té el català, i se’n traçaran les perspectives de futur. La segona part de la Jornada serà una taula rodona en què intervindran representants institucionals de tots els territoris, que exposaran les polítiques lingüístiques que hi duen a terme.
Programa i inscripcions
Llegiu més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786| Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya

No hay comentarios: