martes, 4 de julio de 2017

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Juny 2017 #173

BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Juny 2017 #173

Notícies

 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
Altres notícies
El Govern compareix al Parlament per fer balanç del compliment de la resolució del ple sobre la pobresa
Declaració institucional amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades
El govern signa un pla de treball per avançar en accions conjuntes de cooperació i desenvolupament
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies demana a agents socials i econòmics que enguany comencin a impulsar mesures de la reforma horària
La Direcció General d’Igualtat posa en marxa dues noves eines per fer la diagnosi i l'avaluació de plans d'igualtat adreçades a organitzacions i empreses
Prova pilot d'accés d'escúters homologats al transport públic de Barcelona
Llegiu-ne més

Novetats DIXIT

 
DIXIT TV
Disponible el vídeo de la conferència "Hiperpaternitat: del model de criança moble al model altar" a càrrec d'Eva Millet.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Agenda

Premis solidaris Anesvad 2017
Anesvad engega la 2a convocatòria de premis solidaris per reconèixer el treball d'organitzacions del sector de la cooperació en la lluita per la millora de la salut de les poblacions més vulnerables d'Àfrica.
Llegiu-ne més
Curs "Identitat de gènere en la infància i l'adolescència"
El 13 de juliol s’inicia aquest curs organitzat per la Fundació Víctor Grífols i Lucas i el Consorci Universitat Internacional Menéndez y Pelayo de Barcelona (CUIMPB) on es reflexionarà sobre la identitat de gènere en infants i adolescents i sobre els conceptes implicats en aquest àmbit.
Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

 
Ética de los servicios sociales
L’objectiu d’aquest llibre és explicar l’ètica aplicada als serveis socials a partir de tres preguntes clau: Quina ètica pels serveis socials? A qui van dirigits? Quins són els principis que guien la presa de decisions i quines són les virtuts requerides? En definitiva, fa un estat de la qüestió i planteja quins haurien de ser els serveis socials del segle XXI.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Marco europeo de competencias básicas para profesionales que trabajan con las personas mayores en los servicios sociales y de salud
Publicació que descriu les competències clau dels professionals que treballen en l’assistència social i sanitària de persones grans d’acord els set rols CanMEDS. S’emmarca en el projecte European Later Life Active Network (ELLAN) que promou l’intercanvi d’innovacions i bones pràctiques en relació a l’envelliment de la població.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
El tiempo congelado: anorexia y bulimia entre individuo, familia y sociedad
Assaig sobre els trastorns alimentaris en les joves adolescents, entesos com a fenòmens complexos que tenen el seu origen en aspectes socioculturals, psicològics i familiars. El patiment de les joves, que presenten dificultats per assumir l’evolució i el creixement del seu cos, va més enllà del problema nutricional.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

 
Nou web del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)
El web del SOC ha renovat el seu aspecte i ha adaptat els continguts per fer-los accessibles als diferents dispositius, ja sigui PC, tablet o mòbil. L'adreça del portal a partir d’ara és serveiocupacio.gencat.cat
Llegiu-ne més
shadow bottom
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2013-3871
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

No hay comentarios: