La informació nutricional d'un aliment es refereix al seu valor energètic i determinats nutrients: greixos, greixos saturats, hidrats de carboni, sucres, proteïnes i sal.
Guia de l’European Food Safety Authority que tracta les reaccions immunitàries adverses als aliments no mitjançades per anticossos IgE, les proves de digestibilitat proteica in vitro i l’avaluació d’al·lergenicitat endògena.
El pla d'acció es basa en el concepte «Una sola salut», (One Health) que aborda les resistències en humans, en animals i en el medi ambient com a font potencial de microorganismes resistents.
Els nanomaterials són partícules tant petites que només es poden veure a través d’un microscopi. Aquest Observatori (EU-ON) ofereix informació sobre la seguretat, la innovació, la investigació i els usos dels nanomaterials.
Treballar en equip i intercanviar experiències és una manera eficaç d’harmonitzar l’avaluació de riscos, maximitzar les capacitats i assegurar una millor explotació dels recursos.
S’han premiat els millors treballs de final de grau del curs 2015-2016 dels ensenyaments de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UB.
Les elevades temperatures de l’estiu i el temps transcorregut entre que es prepara el menjar i es consumeix poden afavorir el creixement microbià i causar una toxiinfecció alimentària.
No hay comentarios:
Publicar un comentario