martes, 4 de julio de 2017

Tocs de llengua Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística Juliol 2017 #105

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juliol 2017 #105
:: Últims dies per inscriure’s a la V Jornada
La inscripció per assistir a la V Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, que se celebrarà aquest divendres, 7 de juliol, de les 9 a les 14 hores, a l’Ateneu Barcelonès, encara és oberta.
Sota el lema “Aprendre català per usar-lo. Polítiques lingüístiques d’aprenentatge de la llengua”, la Direcció General de Política Lingüística organitza aquesta Jornada amb l’objectiu d’explorar nous enfocaments d’aprenentatge en una societat que ha sofert canvis demogràfics, tecnològics i de consum en els darrers deu anys.
La primera taula rodona se centrarà en les principals línies polítiques per a l’extensió del coneixement del català i hi participaran representants institucionals dels diferents territoris.
A continuació tindrà lloc la presentació del projecte ÈLIA, Estratègies de Llengua i Aprenentatge, a càrrec de representants del Servei d’Informació, Difusió i Estudis de la DGPL.
Finalment, a les 12 hores, tindrà lloc la taula rodona “Societat actual i les tendències de futur en l’aprenentatge de llengües”, on es tractaran les tendències demogràfiques, socials, tecnològiques i pedagògiques que influeixen en el futur de l’aprenentatge de llengua.
La inscripció es pot dur a terme mitjançant aquest formulari.
Consulteu el programa complet de la Jornada.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya

No hay comentarios: