|
#103
| |
|
|
|
Agenda |
Curs introductori a la metabolòmica. Reus, 8 i 9 de maig de 2014
Workshop: Eines per a l'avaluació i la gestió del risc. Barcelona, 14 de maig de 2014
Formació: Documentació reglamentària i autocontrols: Com confeccionar-la i tenir-la al dia. Girona, 13, 20 i 27 de maig de 2014
Curs "Els criteris microbiològics, la clau de la seguretat alimentària". Barcelona, 13, 15, 20 i 22 de maig
Jornada tècnica: "Nocions bàsiques de brioxeria, present i futur". Barcelona, 13 de maig
Jornada tècnica: "L'APPCC per als elaboradors de formatges". La Vall de Bianya, 20 de maig de 2014
|
|
|
Legislació |
El Govern aprova el Decret d'ordenació d'explotacions ramaderes per millorar-ne la qualitat dels processos productius
Aprovada la nova norma de qualitat per al iogurt
|
|
|
|
|
|
L'EFSA renova el seu Comitè Científic
L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha obert una convocatòria per renovar els membres del seu Comitè Científic, i de vuit Panells Científics.
Més informació
|
|
|
Dictamen científic de l'EFSA sobre el risc derivat per la presència de salmonel·la i norovirus en vegetals de fulla verda que es mengen crus
Recomptes inferiors a 100UFC d' E. coli / g indiquen que s'apliquen unes pràctiques correctes agrícoles i d'higiene en la producció i transformació dels vegetals de fulla verda que es mengen crus.
|
Dictamen de l'EFSA sobre els riscos associats al manteniment de la cadena de fred durant l'emmagatzematge i transport de carn
L'EFSA proposa diferents temperatures de les canals a la prevista en el Reglament (CE) n º 853/2004 (7 °C) en combinació amb diferents temperatures i temps de transport que no incrementen el risc.
|
L'EFSA avalua la seguretat i l'eficàcia de l'àcid peroxiacètic per reduir els patògens en les canals i les carns d'aviram
D’acord amb els experts de l’EFSA, l'ús de solucions que contenen àcid peroxiacètic (PAA) per reduir la contaminació de patògens en les canals d'aviram i la carn no provoca problemes de toxicitat.
|
|
|
Nou informe SANDACH 2012
La vigilància i el control dels subproductes animals no destinats al consum humà (SANDACH) a Catalunya.
|
|
|
Retardants de flama bromats
|
|
|
L'ASPCAT i l'ACSA van organitzar un taller de formació de formadors en matèria d'aprofitament segur del menjar i d'alimentació saludable
En el marc del conveni de col·laboració amb el Banc dels Aliments, el passat 9 d’abril es va celebrar a la seu del Banc dels Aliments de Barcelona un taller de formació.
|
Mercadillo del coneixement 2014
El passat divendres 4 d’abril es va celebrar una nova edició del Mercadillo del Coneixement de l’ASPCAT.
|
|
|
|
Mona de Pasqua sense llet i sense gluten
|
|
|
Vídeo: Menys sal, més salut!
Posa color i sabor als teus plats amb espècies i herbes aromàtiques.
|
|
|
|
ISSN: 2013-3316
DL B. 24467-2012
|
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.
|
|
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario