viernes, 10 de octubre de 2014

# 6 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 6
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dijous, 9 d'octubre de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí per fer-vos arribar notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • Exposició Català, llengua d’Europa
  • Mòstra de Cinèma Occitan 2014
  • Cinema en català
 

:: Comença el cicle de tardor del cinema infantil en català CINC

CINC
.

El cicle ha tingut més de 470.000 espectadors des de la seva creació, l’any 2001 

Aquest cap de setmana comença als cinemes de Catalunya el cicle de tardor del CINC. En aquesta edició, el CINC es programarà a 32 localitats catalanes: Agramunt, Argentona, Badalona, Barcelona, Bellpuig, Blanes, Cambrils, Cerdanyola del Vallès, El Vendrell, Figueres, Girona, Granollers, La Seu d’Urgell, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Mequinensa, Montblanc, Olot, Platja d’Aro, Ripoll, Roquetes, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Celoni, Sant Cugat , Tamarit de Llitera, Tarragona, Tàrrega, Tremp, Vielha, Vilafranca del Penedès, i Vila-Seca.

L’objectiu del CINC és fer créixer l’oferta de cinema infantil en català existent al mercat i potenciar l’hàbit de veure pel·lícules en català, gràcies a una programació atractiva, una política de preus baixos i una oferta que arriba a tot el territori. Des del seu inici, l’any 2001, fins a l’actualitat el cicle ha comptat amb més de 470.000 espectadors.

El cicle de tardor projectarà 27 pel·lícules diferents de cinema infantil en català, en 143 sessions. Els films més projectats seran Operació CacauetCampaneta, fades i piratesAvions 2: equip de rescatL’Abella MaiaCom ensinistrar un drac 2, i Les noves aventures de la caputxeta vermella.

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa aquest iniciativa que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.
 
Podeu consultar tota la programació del CINC al Portal de Cinema en català.
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt
Amunt

No hay comentarios: