martes, 21 de octubre de 2014

# 7 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 7
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dilluns, 20 d'octubre de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí per fer-vos arribar notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • Exposició Català, llengua d’Europa
  • Mòstra de Cinèma Occitan 2014
  • CINC
 

:: Presentació de l’estudi ‘Usos lingüístics als establiments comercials de Barcelona. Ofercat 2005-2012’

Ofercat
.

Divendres 31 d’octubre, de 12 a 14 hores, a la seu del Departament de Cultura, tindrà lloc la presentació de l’Ofercat 2005-2012, estudi sociolingüístic que té per objectiu conèixer l’oferta lingüística de la llengua catalana als establiments comercials de Barcelona.

La presentació anirà a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i el director general de Comerç, Josep Maria Recasens. Hi participaran també els tècnics Joan Solé, de la Direcció General de Política Lingüística, Albert Fabà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i el director del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, Jordi Manent.

L’acte s’adreça especialment a responsables de serveis lingüístics, professionals del comerç i tècnics de dinamització lingüística. Per inscriure-s’hi cal enviar un missatge a l’adreça dgpl.cultura@gencat.cat amb el nom i cognoms, adreça electrònica, telèfon i nom de l’organització.

Ofercat 2005-2012 és un estudi realitzat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i l’Ajuntament de Barcelona, a través del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. L’estudi ha dut a terme l’anàlisi de l’oferta lingüística de més de 4.405 establiments barcelonins distribuïts pels districtes de la ciutat.
 
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt
Amunt

No hay comentarios: