martes, 28 de octubre de 2014

salud y familia


Notícies


L'ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA PARTICIPA EN EL GRUP DE FAMÍLIES VULNERABLES DE COFACE


23 octubre 2014
L'Associació Salut i Família respresentada per la seva directora, la senyora Elvira Méndez participarà en el Grup de Famílies Vulnerables de COFACE que s'organitza el proper 18 i 19 de Novembre a Brussel·les.

JORNADA DIVERSITAT FAMILIAR, 4 DE NOVEMBRE AL PALAU MACAYA


21 octubre 2014
El proper dimarts, 4 de novembrel'Associació Salut i Família organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona una Jornada sobre Diversitat Familiar. Aquest esde

XIV JORNADES BANC DEL TEMPS, LA PRÀCTICA DE LA CONCILIACIÓ


20 octubre 2014
Conciliació, paritat, usos dels temps, desigualtat en el repartiment de les tasques, la intersecció entre les polítiques (públiques) i les empreses, noves formes d’organització de la societat, posar el focus en tasques que romanen invisibles.

JORNADA A MADRID: "MATERNIDADES VULNERABLES"


19 setembre 2014
El proper 24 d'octubre es celebrarà a Madrid la jornada "Maternidades Vulnerables" organitzada per l'Associació Salut i Família i laUnión de Asociaciones Familiares (UNAF).

TALLER DE BONES PRÀCTIQUES "ACCESO DE MUJERES Y FAMILIAS VULNERABLES A RECURSOS SOCIALES, SANITARIOS Y DE APOYO FAMILIAR"


18 setembre 2014
L'Associació Salut i Família i laCreu Roja Espanyola organitzen a Madrid el Taller de Bones Pràctiques "Acceso de Mujeres y Familias Vulnerables a Recursos Sociales, Sanitarios y de Apoyo Familiar", que es realitzarà el proper 23 d'octubre.

No hay comentarios: